Speltips GAIS Umeå 18/7 2020

Speltips Ljungskile – GAIS 23/6: Seriefinal

Ljungskile tar emot GAIS i ett toppmöte från ettan södra under torsdagskvällen.

En seriefinal väntar mellan Ljungskile och GAIS då de båda lagen gör upp om serieledningen i Ettan Södra på torsdag. Båda lagen har varit väldigt stabila hittills och har bara förlorat varsin match efter 13 spelade omgångar.

GAIS halkade ned från superettan förra året, men i dagsläget så ser deras visit i de lägre divisionerna ut att bli kort. Med 30 poäng på de inledande 13 omgångarna så toppar de tabellen med snart halva säsongen spelad. Men tabellen i toppen är fortsatt jämn och de kommer att behöva hålla i spelet för att säkra en topplacering.

Bortamatchen mot Ljungskile blir ett tufft test för Makrillarna som mycket väl kan innebära att de tappar serieledningen och sin buffert ned till Oddevold och Ängelholm. Men GAIS är obesegrade i åtta raka matcher nu och kommer senast från två raka vinster mot IFK Malmö och Vänersborg.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ljungskile ser vassa ut i år

Hemmalaget slutade i sin tur förra säsongen som sexa i samma division men ser vassare ut i år under Erik Lunds ledarskap. De har gått från klarhet till klarhet under säsongen och har tre raka segrar i ryggen inför torsdagens toppmöte. De har dessutom 28 poäng och är alltså bara två poäng bakom serieledande GAIS som de har chansen ta sig förbi nu på torsdag.

I den senaste hemmamatchen så körde de över Ängelholm, som också är med och slåss i toppen av tabellen, med klara 4-0. Det var full rulle redan från start och det tog bara tre minuter innan Murana Conteh kunde sätta dit ledningsmålet i matchen.

På hemmaplan så är Ljungskile fortfarande obesegrade under säsongen, men GAIS lär bli det tuffaste testet hittills på säsongen.

Trots bortaplan så är det ändå GAIS som hålls som favoriter hos spelbolagen här. Ljungskile må kanske inte vara en lika stor klubb, men de har imponerat under våren och deras facit hemma på Skarsjövallen talar för sig själv. Spelvärdet ligger därmed i min mening på hemmalaget här och vi spelar på att de vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort för 2.20 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Ljungskile – Draw no bet
Odds: 2.20
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: