Dubbel och rekar Champions League

Speltips Lyon – West Ham 14/4: Spännande retur

Lyon tar emot West Ham på Parc Olympique Lyonnais i kvartsfinalreturen i Europa League under torsdagskvällen.

Det här är ännu en kvartsfinal där allt är vidöppet inför returen efter att lagen spelade 1-1 i London under öppningsmatchen. West Ham hade såklart hoppats på mer på hemmaplan, men med tanke på omständigheterna så lär de nog vara rätt nöjda med resultatet trots allt.

Aaron Cresswell drog nämligen på sig ett rött kort när han drog ner Moussa Dembélé i ett friläge precis i slutet av första halvlek. West Ham stod dock för första målet tidigt i andra, trots numerärt underläge, men Lyon hade en väldigt press under andra halvlek och kunde kvittera inte särskilt långt därefter.

De får nu klara sig utan Cresswell nere i Frankrike och och Kurt Zouma är ett frågetecken efter att han lämnat planen haltande under helgens förlust borta mot Brentford. Manuel Lanzini är i alla fall tillbaka inför det avgörande mötet.

Det är en tuff uppgift som väntar ett West Ham som har varit i varierande form under våren. Sättet de slog ut Sevilla på i den senaste omgången var imponerande, frågan är om de kan göra det nu igen när spelbolagen håller Lyon som favoriter att avancera.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lyon är favoriter att avancera

West Ham är inte det enda laget vars form har varit lite skakig under våren. Lyon harvar som bekant fortfarande omkring i mitten av Ligue 1-tabellen och har haft svårt att höja sig kontinuerligt under hela säsongen. De har dock en högstanivå som inte ska underskattas och de har trots allt tagit sig långt i Europa nu.

Senaste slog de ut Porto över ett dubbelmöte i åttondelen med totalt 2-1 i sammanlagda siffror. West Ham lär inte bli lättare, men de fick i alla fall med sig ett godkänt resultat från London och kommer att ha hemmapubliken i ryggen inför returen.

Men hemmapubliken på Parc OL har inte fått jubla på samma sätt som de är vana vid under säsongen. Medan Lyon har tolv raka matcher på bortaplan utan förlust så har resultaten hemma inte varit lika imponerande.

Det är ett svårt möte att förutspå, men då West Ham potentiellt kommer att vara utan Kurt Zouma utöver Cresswells avstängning så kan det bli tufft mot Lyons vassa offensiv. Men även West Ham sitter på offensiv kvalitet och därmed tycker jag mig se ett spelvärde i att båda lagen gör mål här för 1.73 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.73
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: