20 januari 2018 Manchester City Newcastle Speltips

Speltips Manchester City – Chelsea 9/11: Stormöte

Manchester City och Chelsea drabbar samman i den tredje omgången av Ligacupen. Matchen spelas onsdagen den 9 november 2022 med avspark kl 21:00.

Manchester City var illa ute i lördagens hemmamöte mot Fulham. Cancelo fick syna det röda redan efter 26 minuter och gästerna kvitterade till 1-1 på den efterföljande straffsparken. På tilläggstid kunde så inhopparen Haaland se till att säkra segern, också det på straff.

Norrmannen har saknats i de senaste matcherna och det är tydligt att Manchester City blivit något mindre potenta i sin offensiv. Sedan förlusten mot Liverpool har man ändå trummat på och gjort vad som krävs i de fem senaste matcherna.

Nu återstår två matcher innan VM då man efter det här mötet mot Chelsea i Ligacupen tar emot Brentford på lördag.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Smekmånaden är över

Graham Potter fick en bra start som manager för Chelsea, men nu är smekmånaden över. Man kommer nu från två raka förluster i ligan där prestationerna lämnat en hel del övrigt att önska.

I lördagens derby mot Arsenal var Chelsea knappt ens nära att ta poäng. Man försvarade sig visserligen ganska väl, men Arsenal var genomgående det bättre laget då de vann rättvist med 1-0 på Stamford Bridge.

Nu väntar så en ny tuff prövning för Potter och hans manskap och man går in i den här matchen som klara underdogs. Förra säsongens möten mellan dessa båda lagen slutade med 1-0-segrar för Man City båda gångerna. Nu är känslan att Chelsea är än längre ifrån att kunna mäta sig med de regerande ligamästarna

Chelsea har kvar att möta Newcastle borta i Premier League i helgen, en match som Potter nog bör prioritera högre än denna. Han har roterat en hel del startelvan under hela sin tid i klubben och lär nog ändra om en del även den här gången.

Även om Man City har dippat något på sistone så talar ändå det mesta till hemmalagets fördel här. Mitt spel blir Manchester City -1 (asian handicap) till 1.75 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Man City -1
Odds: 1.75
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, onsdag 9 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: