Speltips Manchester City Bournemouth 15 juli 2020

Speltips Manchester City – Fulham 5/2: Serieledarmöte

Serieledarna Manchester City ställs mot serieledarna Fulham FC i FA-cupen. Matchen spelas lördagen den 5 februari 2022 med avspark kl 16:00 Etihad Stadium.

Manchester City går som tåget i Premier League och det är svårt att se vilket lag som ska kunna stoppa dem i Champions League. I Ligacupen är man emellertid utslagna, men man har fortsatt chans på en trippel och den här helgen är det alltså FA-cupen som den engelska fotbollen kretsar kring.

Det var säkerligen ett ganska tröttkört man Manchester City som inte lyckades ta sin nionde raka seger mot Southampton senast. Det bortamötet slutade 1-1, men Man City har ändå en ledning i ligan med nio poängs marginal ner till Liverpool som har en match mindre spelad.

Med två veckors återhämtning bakom sig ställs Manchester City nu mot serieledarna i Championship. Fulham har något väldigt bra på gång och har svarat för en stark säsong så här långt. De toppar just nu tabellen med fem poäng ner till tvåan Blackburn som har en match mer spelad.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fulham bjuder upp till dans

Marco Silva har höjt Fulham till en nivå över Championship. Som läget ser ut nu talar det mesta för att man kommer att gå ifrån och vinna ligan relativt komfortabelt.

Det blev visserligen bara en poäng i hemmamötet mot Blackpool i lördags. Den matchen slutade 1-1 och därmed bröts en svit på fem raka segrar där man också öst in mål. På de fyra föregående ligamatcherna hade man gjort hela 22 mål totalt.

Om tesen att Fulham redan håller Premier League-klass stämmer får nu en rejäl värdemätare. Det ska bli mycket intressant att se hur väl man står sig och hur man tar sig an ett Man City på bortaplan.

Manchester City har nu fått tid till återhämtning och på sikt lär det göra dem gott. Frågan är nu om de lyckas koppla på direkt mot ett hungrigt Fulham med gott självförtroende eller om det finns en viss ringrostighet.

Fulham har som sagt öst in mål på sistone och totalt har man gjort 74 mål på 28 matcher i ligan. Mitrovic har hängt dit hela 28 av de här kassarna. Därutöver får Man City också se upp med stortalangen Carvalho som blev kvar i klubben trots värvningsförsök av Liverpool på deadline day.

Manchester City har släppt in mål i tre av sina fyra senaste matcher och jag tror att Fulham kan komma att ställa till det en del här. Det vore i alla fall inte Fulhams stil att parkera bussen. Mycket talar för en ganska öppen matchbild som mycket väl kan bli målrik. Därför blir mitt spel att båda lagen gör mål till 2.05 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2.05
Bolag: Betsson
Spelstopp: 16:00, lördag 5 februari 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: