Speltips Crystal Palace Manchester United 16/7 2020

Speltips Manchester United – Aston Villa 10/11: Returmöte

Manchester United och Aston Villa möts igen i den tredje omgången av Ligacupen. Matchen spelas torsdagen den 10 november 2022 med avspark kl 21:00.

Manchester United hade en fin trend med tre raka segrar och endast ett insläppt mål på de sju senaste matcherna inför mötet mot Aston Villa i söndags. Men tätt bakåt skulle man inte hålla särskilt länge i den matchen. Efter elva minuter hade ett inspirerat Aston Villa gått ifrån till 2-0 och de vann till slut rättvist med 3-1.

Helgens insats var ett bakslag för Erik ten Hags manskap som annars sett väldigt stabila ut de senaste veckorna. Med två matcher kvar innan VM-uppehållet gäller det nu att kräma ut så mycket som möjligt och man lär vara revanschsugna efter den svaga prestationen på Villa Park. Efter det här mötet i Ligacupen väntar Fulham borta på söndag.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Emery vill inte parkera bussen

Unai Emery fick en drömstart på det nya jobbet som manager för Aston Villa. Spelarna och hemmapubliken osade av nytändning och utdelningen kom omgående i 3-1-segern mot Manchester United i söndags.

Därmed har Aston Villa två raka segrar på hemmaplan, men deras bortafacit är desto svagare. Senast man vann på bortaplan var i Ligacupen då man slog Bolton med 4-1. I Premier League har man totalt bara spelat ihop två poäng på bortaplan.

Emery har nu möjligen ett psykologiskt övertag på ten Hag, men man lär ställas på svårare prov på Old Trafford. Man United gäller också som favoriter till omkring 1.65 gånger insatsen.

Aston Villa kom ut framåtlutade och aggressiva senast och jag tänka mig att Emery gärna vill se sitt lag uppträda på samma sätt även på bortaplan. Om den tesen stämmer bör det, precis som senast, kunna bli en öppen matchbild. Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt till 1.78 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål totalt
Odds: 1.78
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, torsdag 10 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: