Speltips Manchester United – Atletico Madrid 15/3: Defensiva brister

Martin Efvergren Publicerat: 15 March 2022

Ställningen är 1-1 inför returen mellan Manchester United och Atletico Madrid i åttondelsfinalen av Champions League. Matchen spelas tisdagen den 15 mars 2022 med avspark kl 21:00.

Manchester United – Atletico Madrid

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Cristiano Ronaldo var tillbaka i gammalt gott slag när Manchester United vann det så viktiga hemmamötet mot Tottenham i lördags. Ronaldo var skillnaden mellan lagen då han gjorde Man Uniteds samtliga tre mål i en match som slutade 3-2 till hemmalaget.

Den segern stillar kritiken något för stunden, men läget är ändå alltjämt pressat i Manchester United. Just nu ser man inte ut att rå på Arsenal i kampen om fjärdeplatsen i Premier League och ett vidare avancemang i Champions League blir då vitalt för att rädda säsongen.

I Madrid för cirka tre veckor sedan svarade man för en fullt godkänd bortamatch då Anthony Elanga räddade en poäng åt sitt Man United. Joao Felix gav Atletico Madrid en tidig ledning som stod sig ändå till den 80:e minuten då Elanga klev fram.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målgladast i La Liga

De regerande La Liga-mästarna Atletico de Madrid har inte heller de svarat för någon lysande säsong, men kanske har man nu prickat formen lagom till allt ska avgöras. Man kommer till det här mötet med fyra raka segrar i ligan och den typen av sviter har man inte tidigare radat upp den här säsongen

Diego Simeones lagbygge har på många sätt bytt skepnad. Man har gått från att vara ett av Europas målsnålaste lag till att faktiskt vara det målgladaste i La Liga för tillfället.

Hursomhelst blev det en jämn tillställning i det första mötet mot Man United och förutsättningarna är fortsatt jämna. Manchester United gäller dock som knappa favoriter hos spelbolagen. En rak ett på den här matchen ges ett odds omkring 2.30.

Om Cristiano Ronaldo är på samma humör som mot Tottenham i helgen är det fördel hemmalaget, men annars är det här helt jämnt i min bok. Inget av lagen har visat någon vidare stabilitet den här säsongen vilket gör utgången oviss.

Spelbolagen lutar klart åt att det här kommer att bli målsnålt, men inget av lagen har visat upp någon vidare defensiv stabilitet. Individuell kvalitet och erfarenhet av den här typen av matcher finns det dock gott om och sammantaget tror jag att det kan borga för att det görs ett par mål i den här matchen.

Mitt spel blir därför att båda lagen gör mål till fina 1.96 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.96
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, tisdag 15 mars 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: