Speltips Bournemouth Tottenham 9 juli 2020

Speltips Middlesbrough – Tottenham 1/3: Oviss utgång

Middlesbrough hoppas fortsätta skrälla i FA-cupen då man tar emot Tottenham Hotspur i den femte omgången. Matchen spelas tisdagen den 1 mars 2022 med avspark kl 20:55 på Riverside Stadium.

Middlesbrough svarade väldigt stark insats när man lyckades besegra Manchester United på Old Trafford i FA-cupen för en knapp månad sedan. Efter 1-1 vid full tid och förlängning tog man sig vidare efter straffsparksavgörande.

I Championship har Middlesbrough också gått starkt sedan Chris Wilder tog över rodret i november. Det tränarskiftet innebar en markant förbättring och man började rada upp segrar. Den senaste tiden har dock en viss formdipp gått att skönja.

I lördags föll man, något överraskande, mot Poya Asbaghis Barnsley med 3-2 på bortaplan. Man inledde den matchen svagt och hade 2-0 emot sig redan efter en dryg kvart. Sedan ryckte man upp sig i andra halvleken utan att det räckte till poäng.

Dessförinnan besegrade man West Bromwich med 2-1 på hemmaplan. På de fem senaste matcherna har man tagit två segrar, två förluster och ett kryss. Totalt står man på 52 poäng efter 33 matcher och ligger på en åttonde plats i Championship.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målglatt på sistone

Tottenham Hotspur hade förlorat fyra av sina fem senaste ligamatcher inför mötet mot Leeds på bortaplan i lördags. Då knöt man näven i fickan och vann med klara 4-0 och tog tre mycket välbehövliga poäng i kampen om en Europa-plats.

I FA-cupen har Spurs kvalificerat sig för den här rundan genom att, med nöd och näppe, besegra Morecambe och därefter Brighton. Båda de matcherna vann man med 3-1.

Även om man svarade för en bra insats senast är allt långt ifrån frid och fröjd i Tottenham. Därtill bör sägas att man mötte ett Leeds i fritt fall som bjöd på väldigt stora ytor för Kulusevski och company. Insatsen mot Burnley dessförinnan var svag samtidigt som man gjorde en smått heroisk insats då man besegrade Manchester City för två omgångar sedan.

Det är svårt att veta var man har Antonio Contes manskap för tillfället. De gäller emellertid som ganska klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. En rak tvåa ges till ett odds omkring 1.70.

Middlesbrough har dippat något på sistone, men när man nu tar emot ett storlag som Tottenham tror jag att man kommer att höja sig. De sistnämnda höll visserligen nollan senast men det var mot ett svagt Leeds. I samtliga de tio föregående matcherna hade Spurs släppt in mål.

Middlesbrough släppte in tre mål mot bottenlaget Barnsley senast och båda lagen har gjort mål i deras sex senaste matcher. Sammantaget gör detta att jag finner god anledning att tro att båda lagen kommer göra mål även här. Det spelas till 1.80 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.80
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:55, tisdag 1 mars 2022
TV:  [viasatextra]
Stream: 

Jämför odds: