Middlesbrough

Speltips Middlesbrough – WBA 30/7: Fördel hemmalaget

Topptippade Middlesbrough och West Bromwich Albion drabbar samman i premiären av The Championship. Matchen spelas lördagen den 30 juli 2022 med avspark kl 18:30.

Middlesbroughs förra säsong i Championship tog en positiv vändning efter att Chris Wilder tog över som manager i höstas. Han kunde snabbt sätta en stabil grund som gav utdelning nästan omedelbart. Middlesbrough började klättra uppåt i tabellen och i FA-cupen kunde man nå fram till en kvartsfinal.

Under den senare delen av våren började man dock se en aning slitna ut, vilket medförde att man till slut hamnade precis utanför topp-6. Det blev därmed ingen chans till avancemang, men totalt sett ser klubben ändå ut att vara på rätt väg under Wilders ledning.

Till den här säsongen har man visserligen sålt Djed Spence till Tottenham, men man bör ändå ses som ett lag som kan utmana om avancemang till Premier League.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämna förutsättningar

Steve Bruce tog över som manager för West Bromwich Albion i februari och har nu haft en försäsong på sig att sätta sina ideér. Förra säsongen slutade man på en tionde plats då man tog fyra poäng färre än Middlesbrough.

Precis som Middlesbrough ses WBA som ett potentiellt topplag den här säsongen. Norwich och Watford gäller som huvudfavoriter men där bakom är de två förstnämnda tydliga utmanare.

Det skiljde inte mycket mellan Middlesbrough och West Bromwich förra säsongen och mötena lagen emellan var också jämna. Middlesbrough vann senast med 2-1 på Riverside Stadium i februari medan höstens möte The Hawthorns slutade 1-1.

På pappret har vi att göra med två jämnstarka lag som leds av två väldigt erfarna managers. Jag håller dock Chris Wilder högre än Steve Bruce och Middlesbroughs utveckling förra säsongen talar för att de är på väg uppåt.

En premiärmatch är förstås alltid oviss, men jag tycker ändå att spelvärdet på hemmalaget är bra. Mitt spel blir därför en rak etta, att Middlesbrough vinner till 2.25 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Middlesbrough vinner
Odds: 2.25
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:30, lördag 29 juli 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: