9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Middlesbrough – West Bromwich 22/2: Formsvaga gäster

Middlesbrough tar emot ett formsvagt West Bromwich Albion i Championship. Matchen spelas tisdagen den 22 februari 2022 med avspark kl 20:45 på Riverside Stadium.

Middlesbrough har haft en fin utveckling sedan Chris Wilder tog över laget i november. Då låg man på den undre halvan och nu är man på jakt efter en chans till uppflyttning. Därtill har man ju, som grädde på moset, slagit ut Manchester United ur FA-cupen.

Efter 31 spelade matcher står Middlesbrough på 49 poäng och ligger därmed på en sjunde plats i Championship. Sedan segern mot Man United på Old Trafford har man spelat tre ligamatcher där det totalt blivit fyra poäng. Efter att man kryssat mot QPR och vunnit mot Derby åkte man i lördags på en 2-1-förlust borta mot Bristol City.

Formmässigt ser det dock betydligt sämre ut för West Bromwich Albions del. De har bara tagit en poäng på de fem senaste matcherna och har gått mållösa från samtliga dessa matcher.

I den haltande tabellen ligger WBA på en 11:e plats med 46 inspelade poäng efter 32 matcher.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Middlesbrough

Efter en helt okej höst har det pekat stadigt nedåt för West Bromwich den senaste tiden. Efter förlusten mot Millwall i slutet av januari fick manager Valerien Ismael sparken och ersattes av Steve Bruce.

Det skiftet har emellertid inte givit någon omedelbar positiv effekt. På de tre matcher som Bruce lett Albion har man förlorat med 2-0 mot både Sheffield United och Luton samt spelat 0-0 mot Blackburn.

När Middlesbrough och WBA senast möttes i början av november leddes lagen av Neil Warnock respektive Valerien Ismael. Den matchen på The Hawthorns slutade då 1-1, men en hel del förändringar har alltså skett sedan dess.

Framförallt har Middlesbrough tagit steg i rätt riktning medan WBA har tappat det mesta av det som man trots allt hade. De sistnämnda har bara tagit en seger på de tio senaste ligamatcherna och har alltså inte gjort mål på fem raka matcher.

Middlesbrough föll visserligen senast men Wilder har på kort tid gett laget en väldigt stabil grund. Som jag ser det är de klara favoriter mot ett WBA som helt tappat självförtroendet. Trots det ger ett rakt spel på hemmalaget riktigt bra utdelning. Mitt spel blir att Middlesbrough vinner till 2.30 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Middlesbrough vinner
Odds: 2.30
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, tisdag 22 februari 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: