unibet kampan vm 2018 29 juni

Speltips Midtjylland – Benfica 9/8: Öppen matchbild

FC Midtjylland ligger under med 4-1 inför returen mot Benfica i kvalet till Champions League. Matchen spelas tisdagen den 9 augusti 2022 med avspark kl 19:45.

FC Midtjylland slutade på andra plats efter FC Köpenhamn i danska Superliga förra säsongen. Trots det fullt godkända resultatet valde man att sparka sin tränare Bo Henriksen efter bara två omgångar av den här säsongen.

Henriksen hade då lett laget till ett kryss mot Randers och en förlust mot Silkeborg. Därtill hade man lyckats slå ut AEK Larnaca i den första kvalomgången till Champions League.

Som interimslösning leds nu laget sedan tre matcher tillbaka av tidigare assisterande tränaren Henrik Jensen. Det gav dock inget vidare lyft i det första svåra bortamötet mot Benfica där man föll med 4-1. Fredagens ligamatch borta mot Lyngby blev inte heller någon succé då man tappade en 3-0-ledning till 3-3 efter ett sent kvitteringsmål av hemmalaget.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Midtjylland går för det

Benfica tog sig ända fram till en kvartsfinal i Champions League förra säsongen där man blev utslagna av Liverpool. I ligaspelet gjorde man dock inte någon succé då man bara blev trea och till den här säsongen är tysken Roger Schmidt från PSV ny huvudtränare.

Schmidt har fått en bra start på jobbet då Benfica gjort starka resultat i träningsmatcherna samt vunnit sina två första tävlingsmatcher i överlägsen stil. Unge Goncalo Ramos gjorde tre mål då man körde över Midtjylland på hemmaplan och i fredags slog man Arouca hemma med 4-0 i ligapremiären.

Ingenting talar för att Midtjylland ska kunna vända detta 4-1-underläge. Benfica var det klart bättre laget senast och danskarna har inte övertygat under säsongsinledningen. Därtill har man ingen permanent tränarlösning, vilket ytterligare bidrar till instabiliteten.

Midtjylland är ett offensivt inriktat lag och har både gjort och släppt in en hel del mål i de senaste matcherna. Att lägga sig på försvar för att få med sig ett värdigt resultat från den här matchen är inte deras stil utan jag tror att de kommer att bjuda till för att åtminstone ge det en chans.

Därför finner jag anledning att tro att det kommer att bli en öppen matchbild här. Individuellt är Benfica på en klart högre nivå och de lär få en del ytor när Midtjylland går framåt. Mitt spel blir att görs av över 2.5 mål och att båda lagen gör mål till 1.75 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.75
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:45, tisdag 9 augusti 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: