9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Midtjylland – Silkeborg 22/7: Superliga

FC Midtjylland gästas av Silkeborg IF i den andra omgången av de danska högstaserien Superliga. Matchen spelas fredagen den 22 juli med avspark kl 19:00.

FC Midtjylland kommer från en fin säsong där man slutade på andra plats i Superliga. FC Köpenhamn vann till slut serien med tre poängs marginal i en tabell där FCK och Midtjylland var i en klass för sig. Midtjyllands avstånd ner till trean Silkeborg blev hela 16 poäng.

Midtjylland krönte sedan säsongen med att vinna cupfinalen mot OB efter straffsparksläggning. Nu har man nyligen inlett den här säsongen och ambitionerna är höga. Samtidigt som ligaspelet precis har dragit igång har Midtjylland också gått in i kvalet till Champions League.

Midtjylland har spelat två tävlingsmatcher så här långt och båda har slutat 1-1. I ligapremiären ställdes man Randers på hemmaplan och i tisdags tog man emot AEK Larnaca i CL-kvalet.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor gratisspel hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Offensivt inriktade lag

Vi har nu att göra med ett toppmöte om vi ser till förra säsongens resultat. Silkeborg blev alltså trea, 16 poäng efter tvåan Midtjylland och en poäng före Bröndby som slutade fyra. Det trots att man förlorade sina tre sista matcher för säsongen.

Precis som Midtjylland så inledde Silkeborg den här säsongen med ett kryss i premiären. Man lyckades då hämta upp ett 2-0-underläge i bortamötet mot Lyngby i söndags. Detta efter att lagets centertank och pålitlige målskytt Nicklas Helenius gjort lagets båda mål i den andra halvleken.

Om vi ser till förra säsongens möten mellan Midtjylland och Silkeborg är det klar fördel för de förstnämnda. Midtjylland gick nämligen segrande i samtliga fyra matcherna lagen emellan. Senast man möttes var i slutet av maj då gästerna segrade i Silkeborg med 4-1.

Midtjylland gäller också som favoriter inför den här då ett spel på hemmalaget ger omkring 1.86 gånger insatsen. Till Silkeborgs fördel hör emellertid faktorn i det att Midtjylland samtidigt är mitt i ett dubbelmöte i CL-kvalet där returen spelas på Cypern på tisdag.

Midtjyllands och Silkeborgs framgångar förra säsongen byggde främst på att man hade en vass offensiv. De var också seriens två målgladaste lag då de snittade runt 3.5 mål per match.

Jag räknar med att även den här matchbilden kommer att bli öppen och att det kommer att göras ett par mål. Mitt spel blir att det görs över 2.5 mål samt att båda lagen gör mål till 2.00 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM
Odds: 2.00
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, fredag 22 juli 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: