Speltips Mikael Ymer – Adrian Mannarino 21/9: Moselle Open

Martin Efvergren Publicerat: 21 September 2022

En formstark Mikael Ymer ställs mot hemmaspelaren Adrian Mannarino i ATP-turneringen Moselle Open i Metz. Matchen spelas onsdagen den 21 september 2022 med start från kl 12:00.

Mikael Ymer – Adrian Mannarino

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mikael Ymer, för närvarande rankad som nummer 100 i världen, har spelat bra tennis på sistone och går nu in i Moselle Open i franska Metz som spelas på hardcourt.

På ATP-touren har en relativt framgångsrik USA-turné bakom sig. Inte minst då turneringen i Washington i början av augusti där han tog sig ända fram till en semifinal mot Kyrgios. På vägen fram dit slog han, bland andra, ut Korda och Ruusuvouri.

Den senaste veckan har han spelat för Sverige i Davis Cup där han verkligen kunde prestera på topp. Inte minst då han tog sin kanske främsta skalp i hela karriären i och med segern mot världselvan Jannik Sinner.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ymer är underdog

Fransmannen Adrian Mannarino har som bästa varit rankad som nummer 22 i världen, men han har nu hunnit bli 34 år och för tillfället är han rankad 47:a.

Den vänsterhänte Mannarino visade emellertid att han fortfarande har en hög nivå i sig då han kunde gå hela vägen i Winston-Salem i slutet av augusti. Han slog då Djere i finalen, tog sin andra ATP-titel och blev den äldste vinnaren av den här turneringen någonsin. Precis som Ymer, blev Mannarino sedan utslagen direkt i US Open.

Trots det lär hemmaspelaren Mannarino komma till den här turneringen i Metz med en god känsla efter turneringssegern i Winston-Salem. Han gäller också som relativt klar favorit att vinna den här matchen. Ett spel på att fransmannen vinner ger omkring 1.62 gånger insatsen.

Men nu ställs han mot en Mikael Ymer som spelade sitt livs tennis när han slog Sinner i Davis Cup. Det går förstås att argumentera att det är en sak att vinna i lagtävlingen Davis Cup och en annan att göra det i touren. Samtidigt är det exakt samma sport som utövas.

Kan Ymer ta med sig det här självförtroendet och det här spelet in i den här turneringen bör han ha goda chanser att störa Adrian Mannarino. Jag finner anledning att tro på en jämn match och mitt spel blir att det kommer spelas över 21.5 game till 1.76 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 21.5 game
Odds: 1.76
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 12:00, onsdag 21 september 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: