9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Millwall – QPR 15/2: Londonderby

Tisdagskvällen bjuder på ett Londonderby i Championship där Millwall tar emot Queens Park Rangers. Matchen spelas den 15 februari 2022 med avspark kl 20:45 på The Den.

Millwall FC krigar på i mittenskiktet av Championship. Efter 30 spelade matcher har man tagit 40 poäng, vilket för närvarande ger en 15:e plats i The Championship.

I lördags besegrade man Cardiff City med 2-1 på hemmaplan och dessförinnan föll man med 3-0 i derbyt mot serieledarna Fulham. Den förlusten var förstås väntad, men ser vi till de fyra senaste ligamatcherna så har man totalt tagit sju poäng. Det är en relativt bra trend för ett Millwall som genom hela säsongen har haft svårt att stapla segrar på rad.

Det har topplaget Queens Park Rangers lyckats bättre med om vi ser till säsongen som helhet. Nu kommer man emellertid från en tung 1-0-förlust borta mot Poya Asbaghis Barnsley. Det gör att man står kvar på 52 poäng efter 30 matcher och man ligger på en fjärde plats i den haltande tabellen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bäst spelvärde på QPR

Mark Warburton har gjort ett bra jobb med QPR och den här säsongen ser man på allvar ut att slåss om en uppflyttning. I och med förlusten senast har man dock sex poäng upp till Bournemouth på andra plats i Championship.

Om vi räknar in förlust mot Peterborough i FA-cupen har QPR bara tagit en seger på de fem senaste matcherna. Dessförinnan hade man en svit på fem raka segrar.

Queens Park Rangers trend är inte den bästa och förutsättningarna inför det här Londonderbyt är jämna. Hos spelbolagen gäller faktiskt Millwall som knappa favoriter då ett spel på hemmalaget ger omkring 2.50 gånger insatsen.

När Millwall och QPR senast möttes i den allra första omgången av Championship den här säsongen slutade det 1-1. Det har varit jämna matcher mellan de här lagen de senaste åren men Millwall har inte lyckats besegra QPR på sju raka möten. Av dessa har de sistnämnda vunnit fyra och tre har slutat oavgjort.

Vad gäller inbördes möten är det alltså fördel QPR. Ser vi till den nuvarande tabellen är det förstås klar fördel bortalaget. Warburtons manskap övertygade inte mot bottenlaget Barnsley senast, men jag finner anledning att tro att man kommer att höja sig här.

QPR håller den högre nivån av de här båda lagen. De har en större variation i sitt spel med ett flertal spelare som kan hota offensivt. Millwall är mer begränsade och jag tror de får svårt att bryta sin negativa svit mot QPR. Mitt spel blir därför QPR 0 (asian handicap) till hela 2.20 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: QPR 0 (asian)
Odds: 2,00
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, tisdag 15 februari 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: