Speltips Mjällby – Norrköping 26/6: Tuff bortamatch

Axel Sjödin Publicerat: 26 June 2022

Mjällby och Norrköping ligger båda kring mitten av tabellen och drabbar samman på Strandvallen under söndagen.

Mjällby - Norrköping

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inget av dessa lag förväntades ligga där de ligger i tabellen i nuläget. Mjällby har verkligen överraskat positivt och hade en fantastisk öppning på säsongen där de till och med var uppe bland topplaceringarna ett kort tag. För Norrköpings del så är det precis tvärtom då de inte riktigt har levt upp till förväntningarna och numera är pressade att fortsätta att klättra i tabellen.

Mjällby borde verkligen vara nöjda med sin tabellposition, men de har trots allt tappat lite i form vad det verkar som. De har numera fyra raka matcher utan vinst, där 0-2-förlusten borta mot Sundsvall sticker ut som en match där de förmodligen borde ha fått med sig mer ifrån.

Men på det hela taget så har Mjällby trots allt sett stabila ut och är fortsatt defensivt starka även i år, trots flera tunga spelartapp på defensiva positioner. Andreas Brännström har skött sitt nya uppdrag med bravur hittills och Mjällby är fortsatt väldigt tuffa att slå, inte minst hemma på Strandvallen.

Viktor Gustafson är tillbaka i truppen och utöver det så har Brännström en i stort sett skadefri trupp att röra sig med inför återstarten av allsvenskan.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Norrköping har inte levt upp till förväntningarna

Gästerna är som sagt pressade att fortsätta plocka trepoängare om de ska kunna vara med och utmana högre upp i tabellen. Norrköping har precis som i fjol haft svårt med jämnheten, de blandar och ger i sina prestationer och när de ser ut att vara på rätt väg så kan de snabbt tappa det igen.

Rikard Norlings sejour i klubben har hittills inte varit särskilt lyckad och de har märkbart haft svårt för de andra topplagen hittills. Spelschemat under våren har varit tufft, men de har redan hunnit förlora mot samtliga stockholmslag och fått med sig två kryss mot Häcken och Elfsborg nu senast.

Under uppehållet så har de sålt Ishaq Abdulrazak till Anderlecht och har därmed tappat en ordinarie spelare i startelvan. Det är många frågetecken kring Norrköpings transferfönster i nuläget, men det återstår att se hur de pengar de fått in kommer att spenderas.

Norrköping är klara favoriter inför söndagens match, och det är kanske inte jättekonstigt med tanke på hur Mjällby verkar ha tappat ångan lite i de senaste omgångarna. Men Mjällby på Strandvallen är som sagt en tuff bortamatch och spelvärdet ligger trots allt på hemmalaget här i min mening. Norrköping har inte riktigt visat att de är laget som kan åka och vinna en sådan här match utan problem ännu. Dubbelchansen 1X spelas därmed för 1.74 hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X
Odds: 1.74
Bolag: Bethard
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: