maif - sirius 16/8

Speltips Mjällby – Värnamo 14/5: Tät tillställning

Ett Mjällby AIF som inlett starkt ställs nu mot nykomlingen IFK Värnamo i den åttonde omgången av Allsvenskan. Matchen spelas lördagen den 14 maj 2022 med avspark kl 15:00.

Andreas Brännström har fått en väldigt fin start på sitt nya uppdrag hos Mjällby. Man har inte riktigt räckt till i bortamötena mot Hammarby och Malmö FF, men i övrigt har man presterat över förväntan.

Efter sju matcher har MAIF spelat ihop 13 poäng. Man kommer dock från en 2-0-förlust borta mot Malmö FF, vilket alltså var säsongens andra förlust i Allsvenskan. Hemma på Strandvallen har man emellertid tagit full pott då man besegrat Djurgården, Sirius och Helsingborg.

Brännström har byggt vidare på det solida försvarsspel som man satte under hösten. När man nu ställs mot nykomlingen gäller det främst att försöka bevisa att man också tagit steg framåt vad gäller det offensiva spelet med boll.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Försvarsstarka lag

IFK Värnamo har bara skrapat ihop fem poäng så här långt, men känslan är att man är kapabel till mer. Samtliga poäng har man tagit på hemmaplan och man kommer nu från två raka förluster.

Inför hemmamötet mot Häcken i måndags hade Värnamo inte släppt in ett enda mål på Finnvedsvallen. Där bröts dock den sviten då gästerna tog ledningen i första halvlek och kunde till slut vinna med 2-1. Precis som i nästan alla matcher stod Värnamo upp väl, men spetsen framåt var inte tillräcklig för att det skulle bli poäng.

Värnamo är en stabil och välorganiserad nykomling. På bortaplan har de dock kammat noll så här långt och ett hemmastarkt Mjällby blir en ny, tuff utmaning. Mjällby gäller också som favoriter hos spelbolagen där ett rakt spel på hemmalaget ger omkring 1.95 gånger insatsen.

Mjällby favoritskap är rättmätigt, men jag tar inte för givet att man kommer att vinna den här matchen. Värnamo går för sin första bortapoäng och jag tror att de kommer att sälja sig dyrt. På pappret är Mjällby inte ett jättemycket bättre lag.

Jag räknar med att det här kommer att bli en jämn och tät tillställning mellan två välorganiserade lag. Det har varit målsnålt i merparten av båda lagens matcher så här långt och jag finner anledning att tro att det kommer att bli så även här. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.68 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål totalt
Odds: 1.68
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:00, lördag 14 maj 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: