11 september 2018 Bosnien Österrike speltips Uefa nations league

Speltips Montenegro – Bosnien-Hercegovina 11/6: Prestigemöte

Grannländerna Montenegro och Bosnien-Hercegovina ställs mot varandra i den tredje omgången av B-divisionen i Nations League. Matchen spelas lördagen den 11 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Montenegro, Bosnien-Hercegovina, Rumänien och Finland gör upp i en förhand väldigt jämn grupp i B-divisionen av Nations League. Efter två spelade matcher är det Bosnien-Hercegovina och Finland som toppar gruppen på fyra poäng. Montenegro står på tre poäng och Rumänien har kammat noll.

Montenegro inledde med en solid insats hemma mot Rumänien. Man vann den matchen med 2-0 i lördags och därefter väntade en bortamatch mot Finland i tisdags. Där blev resultatet dock det omvända för Montenegro efter att Finland gått ifrån till 2-0 i första halvlek, ett resultat som alltså stod sig matchen ut.

Nu väntar så det kanske hetaste mötet i den här gruppen då grannländerna Montenegro och Bosnien-Hercegovina ställs mot varandra i ett möte med stor laddning och prestige i potten.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Derbykaraktär

Bosnien-Hercegovina har fått en fin start på Nations League. De inledde med en bortamatch mot Finland och lyckades där knipa en poäng efter att Prevljak kvitterat till 1-1 på tilläggstid.

Man kunde därmed vända hem med ett bra bortaresultat inför hemmamatchen mot Rumänien i tisdags. Även det blev en jämn och tät tillställning och på nytt var det Prevljak som gjorde bosniernas enda mål i den andra halvleken. Den här gången räckte det till seger med just 1-0.

Montenegro och Bosnien-Hercegovina har tidigare mötts två gånger i träningsmatcher och båda mötena har slutat 0-0. Den senaste var för ett år sedan.

När de nu möts igen, för första gången i tävlingssammanhang, är förutsättningarna jämna. Bosnien-Hercegovina gäller emellertid som knappa favoriter då ett spel på att gästerna vinner ger omkring 2.65 gånger insatsen.

Sead Haksabanovics Montenegro har, på pappret, inte riktigt samma spets som Bosnien-Hercegovina men de har hemmaplansfördel och det här lär bli en jämn match med derbykaraktär där utgången känns oviss.

Spelbolagen lutar tydligt åt att det här kommer att bli målsnålt. Jag är inte så säker på det utan tror att inramningen och båda lagens vilja att vinna kan borga för en mer öppen matchbild än förväntat. Mitt spel blir därför att båda lagen gör mål till fina 2.05 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2.05
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, lördag 11 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: