15 november 2019 Finland Liechtenstein Speltips

Speltips Montenegro – Finland 26/9: Tillknäppt

Montenegro och Finland gör upp om andraplatsen i gruppen i den sista omgången av Nations League. Matchen spelas måndagen den 26 september 2022 med avspark kl 20:45.

Inför den sista omgången av gruppspelet i Nations League har Bosnien-Hercegovina redan säkrat gruppsegern i B-divisionens grupp 3. De toppar tabellen med fyra poäng ner till Montenegro. Två poäng efter Montenegro placerar sig Finland och en poäng efter dem ligger Rumänien.

Montenegro gjorde upp med grannlandet Bosnien-Hercegovina i en gruppfinal i fredags och det blev en jämn och tät tillställning av derbykaraktär. Det var emellertid de sistnämnda som drog det längsta strået då Montenegro föll med 1-0 och därmed grusades deras chanser att vinna gruppen.

Det var Montenegros andra förlust i detta Nations League där den första kom i Helsingfors i somras. Finland vann då med 2-0, men det är ändå Montenegro som har greppet om andraplatsen inför den här sista rundan.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda kan nöja sig med oavgjort

Det finländska landslaget har tagit stora steg i rätt riktning de senaste åren, men i Nations League har man inte riktigt fått till det. Enda segern tog man just i det senaste mötet mot Montenegro och därutöver har det blivit två förluster och två kryss.

I fredags fick man en bra start då Teemu Pukki kunde ge Finland ledningen redan efter drygt tio minuter i hemmamötet mot Rumänien. Gästerna kunde dock komma tillbaka och kvittera i början av andra halvlek och 1-1 stod sig sedan matchen ut.

Finland har förlorat båda sina bortamatcher så här långt och de behöver vinna den här matchen för att ta sig förbi Montenegro. Förutsättningarna inför den här matchen är ändå jämna om vi ser till oddsen där det, i princip, är helt jämnt.

På pappret är det två relativt jämnstarka lag även om Finland har större meriter. Finnarna spelar först och främst för att hålla Rumänien bakom sig och i andra hand för att bli tvåa i gruppen. Det kan innebära att det blir en match där båda lagen är ganska nöjda med oavgjort. I synnerhet om Bosnien-Hercegovina tar ledningen i matchen mot Rumänien som pågår samtidigt.

Det har varit målsnålt i den här gruppen och underspelen ger inte mycket till utdelning här. Mitt spel blir att båda lagen inte gör mål till 1.75 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM – Nej
Odds: 1.75
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, måndag 26 september 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: