16 november 2019 Nordirland Holland Speltips

Speltips Nederländerna – Polen 11/6: Nations League

Gruppettan Holland tar emot Polen i den tredje omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas lördagen den 11 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Nederländerna har fått en perfekt start på Nations League då man vunnit båda sina inledande matcher. Det gör att man toppar gruppen före Belgien, Polen och Wales inför den tredje omgången.

Gruppspelet inleddes med ett prestigemöte där Belgien tog emot Nederländerna och det skulle komma att bli något av en uppvisning från de sistnämndas sida. Louis van Gaals manskap tog en klar 4-1-seger mot grannlandet som nog var värd mer än bara tre poäng.

I onsdags valde sedan van Gaal att rotera nästan hela startelvan då man ställdes mot Wales på bortaplan. Wales kom från en urladdning mot Ukraina där man säkrat en VM-biljett men kunde ändå stå upp på ett bra sätt. Det blev en dramatisk avslutning på matchen där Wales först kvitterade till 1-1 i den 92:a minuten, men Wout Weghorst gav Nederländerna sista ordet då han satte det avgörande 1-2-målet två minuter senare.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Nederländerna

Polen lär ha kommit till mötet mot Belgien i onsdags med gott mod. I premiären av Nations League hade man besegrat Wales på hemmaplan med 2-1 och dessförinnan hade man säkrat sin plats i VM efter att ha slagit Sverige i playoff.

Belgien skulle dock komma att ta ner Polen på jorden med råge. Polackerna inledde bra och Lewandowski gav gästerna ledningen efter en halvtimme. Därefter skulle det dock komma att rasa, framförallt i slutskedet av matchen då belgarna gick ifrån till en, något förnedrande, 6-1-seger.

Holland och Polen möttes senast i Nations League 2020 och det var då de förstnämnda som gick segrande med uddamålet i båda mötena. När de nu möts igen är det också Nederländerna som gäller som klara favoriter. Ett rakt spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 1.42.

Det mesta talar talar till Nederländernas fördel. Inte minst det faktum att man vilade sina bästa spelare i veckans möte mot Wales. Samtidigt kommer Polen från en stor förlust och jag räknar med att de kommer att ha stort fokus på att sätta sitt försvarsspel.

Nederländerna lär komma att dominera matchbilden och jag har mycket svårt att se att Polen ska kunna stå emot. Mitt spel blir Nederländerna -1 (asian handicap) till 1.66 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Nederländerna -1 (asian)
Odds: 1.66
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, lördag 11 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: