16 november 2019 Nordirland Holland Speltips

Speltips Nederländerna – Wales 14/6: Favoriten håller

Gruppettan Holland tar emot jumbon Wales i den fjärde omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas tisdagen den 14 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Nederländerna rivstartade Nations League med en klar bortaseger mot Belgien och har efter tre matcher kopplat greppet om gruppen. De toppar tabellen med sina sju poäng följt av Belgien och Polen som står på fyra poäng. Sist i gruppen är Wales som bara tagit en poäng.

Holland fick, som sagt, en drömstart då man besegrade grannlandet Belgien med 4-1 på bortaplan i premiären av Nations League. Därefter blev det klart jämnare när man, med en reservbetonad elva, lyckades besegra Wales med 2-1 på bortaplan. Detta efter att hemmalaget kvitterat till 1-1 i 92:a minuten varpå Weghorst replikerade med sitt 2-1-mål i den 94:e minuten.

I lördags var Nederländerna stora favoriter när man tog emot Polen. Det började dock illa då man hamnade i ett 0-2-underläge, men man lyckades vända det till 2-2 i början av den andra halvleken och några fler mål blev det inte i matchen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wales ork tryter mest

Att Wales bara har tagit en poäng är definitivt inget som de behöver skämmas över. De gick in i den här Nations League-gruppen som underdog med andra förutsättningar än de övriga lagen. Detta eftersom man mellan den första och andra matchen i Nations League spelade ett direkt avgörande VM-playoff mot Ukraina.

Det viktigaste för Wales vid den här landslagssamlingen var förstås playoff-matchen och det lyckades man vinna med 1-0. Dessförinnan hade man förlorat med 2-1 borta mot Polen och i den tredje Nations League-matchen var man alltså väldigt nära att ta poäng mot Nederländerna.

I helgen lyckades man sedan bättre då man tog emot Belgien. Även den här gången kvitterade man sent till 1-1 och nu höll man det resultatet ändå in i mål.

Nederländerna har skaffat sig ett bra läge och gäller som stora favoriter inför den här matchen. Ett spel på att hemmalaget vinner ges till ett odds omkring 1.34.

När Nederländerna och Wales senast möttes kom de sistnämnda direkt från att ha säkrat en VM-biljett och båda lagen var långtifrån ordinarie i sina startelvor. Så kan det mycket väl bli även här, men Nederländerna har då en bättre bredd.

Wales är svårslagna och med tanke på omständigheterna är det imponerande att de stått upp så väl i de här matcherna. Här tror jag dock att orken kan börja tryta och Nederländerna tar en relativt komfortabel seger. Mitt spel blir att Nederländerna leder i halvtid och vinner matchen till 1.89 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Halvtid/fulltid Nederländerna/Nederländerna
Odds: 1.89
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, tisdag 14 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: