9 augusti 2018 Felix Auger Aliassime Daniil Medvedev speltips Rogers Cup

Speltips Nick Kyrgios – Laslo Djere 21/6: ATP Mallorca

En Nick Kyrgios på uppgång ställs mot Laslo Djere i den första omgången av ATP 250-turneringen Mallorca Open. Matchen spelas på tisdag den 21 juni 2022 med start från kl 13:00.

Vi riktar blickarna mot Mallorca där grästurneringen Mallorca Open just har dragit igång. Turneringen är klassad som en ATP 250 och är således inte en av tourens tyngsta, men kan ändå erbjuda ett relativt starkt startfält. Den nyblivne världsettan Daniil Medvedev är regerande mästare och är på plats för att försvara sin titel.

Nick Kyrgios är för tillfället rankad som nummer 45 i världen, men är också ett intressant namn med potential att gå långt i Mallorca Open. Australiensaren kommer från fina insatser i både Stuttgart och senast Halle Open där han föll i semifinalen mot den slutlige vinnaren Hubert Hurkacz.

Den hetlevrade Kyrgios är definitivt på uppgång och gäller som klar favorit i den här första matchen mot serben Laslo Djere.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Kyrgios

27-åringen Laslo Djere är 55:a på ATP-rankingen och kommer även han från grästurneringen i Halle. Där blev han utslagen i den andra omgången av Karen Khachanov och dessförinnan åkte han även ut i den andra omgången av Franska Öppna.

Laslo Djere och Nick Kyrgios är jämngamla och har verkat ATP-touren i snart tio år men har inte tidigare stött på varandra i tävlingssammanhang. På förhand är det emellertid mycket som talar till Kyrgios fördel, dels underlaget och dels formkurvan och spelet de båda har presterat på senare tid.

Kyrgios potential är oomtvistad och han själv är oftast hans främsta motståndare. De senaste veckorna har han visat sig från sin bättre sida då han tagit sig till semifinal i både Stuttgart och Halle.

På gräset i Halle Open spelade han stundtals lysande och slog bland annat ut världssexan Tsitsipas och 19:e-rankade Carreno Busta. Som jag ser det bör han ha goda möjligheter att ta sig ännu längre än till semifinal här i Mallorca och Djere bör inte kunna sätta käppar i hjulen.

Jag räknar med att Nick Kyrgios fortsätter att spela på en hög nivå och att han vinner den här matchen utan större problem. Mitt spel blir Nick Kyrgios -4.5 (game handicap) till 2.23 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Kyrgios -4.5 (game handicap)
Odds: 2.23
Bolag: Expekt
Spelstopp: 13:00, tisdag 21 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: