12 juni 2018 Speltips inför Maximilian Marterer - Viktor Galovic atp stuttgart

Speltips Nick Kyrgios – Stefanos Tsitsipas 2/7: Wimbledon

Australiensaren Nick Kyrgios ställs mot greken Stefanos Tsitsipas i den tredje omgången av Wimbledon. Matchen spelas lördagen den 2 juli 2022 med start från kl 12:00.

Nick Kyrgios var i början av det här året inte rankad bland de hundra bästa. De senaste månaderna har det sedan pekat uppåt då han gick in i Wimbledon som nummer 40 i världen.

Den hetlevrade australiensaren är definitivt på uppgång. På gräset i Halle tog hans sig till semifinal där han föll mot den slutlige segraren Hurkacz. På vägen dit slog han, bland annat, ut kommande motståndaren Tsitsipas.

I Wimbledon inledde Kyrgios med en riktigt tuff femsetare mot hemmaspelaren Paul Jubb. Efter diverse utbrott och 30 serve-ess kunde emellertid Kyrgios till slut stå som segrare. I torsdags höjde han sedan sitt spel och kunde vinna i tre raka set mot serben Krajinovic.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Kyrgios

Stefanos Tsitsipas är rankad som nummer fem i världen och kommer från en turneringsseger i Mallorca Open. Den 23-årige greken kunde då ta revansch efter att ha åkt ut i den andra omgången mot Kyrgios i Halle Open. Australiensaren vann då med setsiffrorna 5-7, 6-2, 6-4.

Tsitsipas inledde Wimbledon med att besegra schweizaren Ritschard med 3-1 i set. I torsdags kunde han sedan slå ut Kyrgios landsman Thompson i tre raka set.

Stefanos Tsitsipas är klart bättre rankad än Nick Kyrgios, men den sistnämndes högstanivå är förmodligen högre än Tsitsipas. Därtill var det alltså Kyrgios som gick segrande när de möttes så sent som för ett par veckor sedan. Därför är det Kyrgios som gäller som favorit hos spelbolagen inför den här matchen.

Australiensarens serve har varit enorm i de två inledande omgångarna av Wimbledon och fortsätter han hålla samma nivå där kan han gå riktigt långt i den här turneringen. Segern mot Krajinovic var övertygande och jag tror att han goda chanser att vinna den här matchen. Mitt spel blir helt enkelt att Nick Kyrgios vinner till 1.76 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Kyrgios vinner
Odds: 1.76
Bolag: Bethard
Spelstopp: 12:00, lördag 2 juli 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: