stream aston villa liverpool

Speltips Nordsjälland – Lyngby 1/8: Fördel hemmalaget

Ett FC Nordsjälland som inlett säsongen starkt gästas av nykomlingen Lyngby BK i den tredje omgången av Superliga. Matchen spelas måndagen den 1 augusti 2022 med avspark kl 19:00.

FC Nordsjälland är en intressant klubb med en trupp som är en av de yngsta på elitnivå i hela Europa. Förra säsongen hade man det emellertid tufft då man slutade tredje sist i grundserien och därmed fick spela i nedflyttningsserien. Där kunde man dock höja sig och säkra ett nytt kontrakt i Superliga med viss marginal.

Den här säsongen har man givit sig själva en drömstart. I premiären kunde man besegra Odense med 2-0 på bortaplan och i söndags slog man Bröndby med 3-1, också det på bortaplan. Målskytt i den matchen blev Benjamin Nygren som med sina 21 år, otroligt nog, tillhör det äldre och mer meriterade gardet i det här laget.

Nordsjälland avslutade förra säsongen med nio raka matcher utan förlust och nu är alltså sviten uppe i elva matcher.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 120 kronor gratisspel hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hemmapremiär

Lyngby Boldklub är nykomlingar i den danska högstaserien Superliga. Detta efter att man slutat tvåa efter Horsens i andradivisionen förra säsongen.

Det var också just Horsens man ställdes mot förra helgen i ett nykomlingsmöte där viktiga poäng stod på spel. Lyngby gick dock mållösa från det här mötet som man förlorade med 1-0 på bortaplan. Man står därmed på en poäng efter att man spelat 2-2 hemma mot Silkeborg i premiären, en match där man tappade en 2-0-ledning i den andra halvleken.

Totalt sett en ganska tung inledning för Lyngby som förväntas få kämpa i botten den här säsongen. Det motsatta gäller alltså för Nordsjälland som fått en perfekt start och som nu gör sin hemmapremiär med två bortaseger bakom sig.

Nordsjälland gäller också som relativt klara favoriter inför den här matchen och det finner jag ytterst rimligt. Den ungdomliga entusiasmen i Flemming Pedersens lagbygge är sprudlande och självförtroendet lär nu vara på topp. Mitt spel blir att Nordsjälland gör över 1.5 mål till 1.70 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Nordsjälland över 1.5 mål
Odds: 1.70
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, måndag 1 augusti 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: