15 november 2019 Norge Färöarna Speltips

Speltips Norge – Serbien 27/9: Gruppfinal

Norge och Serbien gör upp om gruppsegern i den sista omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas tisdagen den 27 september 2022 med avspark kl 20:45.

Inför den sista omgången av gruppspelet i Nations League står både Norge och Serbien på tio poäng. Serbien har den bättre målskillnaden, men det är Norge som toppar gruppen på fördel i inbördes möten. Därmed är det Norge som vinner gruppen vid oavgjort i den här matchen.

Det är ett bra utgångsläge för Ståle Solbakkens manskap, men man hade säkerligen hoppats på mer. Man kunde ju nämligen ha säkrat gruppsegern redan i lördags då man ställdes mot Slovenien på bortaplan. Det såg också lovande ut då Erling Haaland gav norrmännen ledning, men Slovenien kom tillbaka och vände till seger med 2-1 i slutskedet.

Det var Norges första förlust i årets Nations League. De har också med sig att de vann med 1-0 i Belgrad i juni och de gäller faktiskt som knappa favoriter hos spelbolagen inför den här matchen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Haaland vs Mitrovic

Hemmaförlusten mot Norge i den första matchen är Serbiens stora plump i protokollet så här långt. Annars har man övertygat över tid då man äntligen ser ut att hålla den nivå som man bör kunna göra om man ser till spelarmaterialet.

I lördags hamnade man i underläge mot Sverige och om det tidigare hade kunnat få ett serbiskt landslag i gungning så är läget ett annat nuförtiden. Istället fortsatte de att mala på och de svenska backlinjen hade stora problem att hålla koll på den offensiva trion Mitrovic, Vlahovic och Tadic.

Aleksandar Mitrovic gjorde tre av målen och vad gäller nior i världen så överträffas han endast av en enda just nu. Jag syftar förstås på Erling Haaland och den här matchen i matchen känns oerhört intressant.

På pappret har Serbien ett mer komplett lag, men det ska också sägas att deras trebackslinje inte såg helt stabil ut i lördags. De kommer garanterat att få problem med Haaland samtidigt som Norges försvarsspelare inte är i klass med Mitrovic.

Utgången känns oviss och det här lär bli en jämn kamp. Med så pass skickliga och formstarka anfallare på planen tror jag emellertid att det kommer bli svårt för båda lagen att hålla nollan. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.81 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.81
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, tisdag 27 september 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: