Speltips Norrköping – Sirius 3/7: Pressat hemmalag

Söndagens allsvenskan avslutas med ett möte från den nedre tabellhalvan mellan Norrköping och Sirius.

Ett pressat Norrköping tar emot ett lurigt Sirius hemma på Parken på söndag och är verkligen i behov av tre poäng i nuläget. Peking är det lag som i mitt tycke har varit den största besvikelsen hittills under säsongen och tålamodet i de egna leden börjar säkerligen tryta för Rikard Norling vid rodret.

Norrköping såg ut att vara på väg tillbaka ett kort tag under våren då de hade fyra raka vinster mot sämre motstånd. Men sedan dess så har det varit ytterligare tre raka matcher utan vinst och ett kryss borta mot Mjällby i återstarten var verkligen inte vad de behövde.

Sett till matchbilden så borde kanske Peking ha lämnat Strandvallen med tre poäng, men med den poängskörd de har haft hittills så är det svårt att fortsätta med att ursäkta sämre resultat. De måste börja vinna igen och ifall de misslyckas mot Sirius så kan man tala om en kris på riktigt.

Norrköping lär inte sitta passiva inför den 15:e juli, något nyförvärv måste in. Frågan är om Norling har kvar förtroendet fram till dess.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sirius släpper in för enkla mål

Gästerna ligger på elfte plats i tabellen, bara en poäng bakom Norrköping inför omgången. Sirius är en välskött klubb, men är fortfarande för ojämna för att kunna utmana särskilt högt upp i tabellen ännu vad det verkar.

Innan uppehållet så hade de ett par väldigt händelserika matcher mot topplag där de först kryssade borta mot AIK på Friends i en match där de hade en 2-0-ledning. De såg även ut att ta en poäng på Hisingen när Christian Kouakou kvitterade till 3-3 i den 95:e minuten, men Häcken svarade direkt och Sirius fick lämna den väldigt händelserika matchen tomhänta.

I återstarten mötte de Blåvitt hemma och förlorade med 1-2, men de skapade flera vassa lägen och borde nog ha kunnat få med sig något från matchen åtminstone. Sirius har genomgående svårt att omvandla fina insatser till poäng när de gång på gång släpper in lite för enkla mål. Defensiven måste täppas till för att de ska vara riktigt farliga.

Inför söndagens möte så saknar de flera tunga pjäser i form av Moustafa Zeidan, Marcus Mathisen och Yukiya Sugita bland annat. Utan dessa spelare blir det nog svårt att lyckas bortaslå Norrköping, men Sirius har ofta målrika matcher och har gjort mål i sex raka. Vi spelar därmed på att båda lagen gör mål för 1.75 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.75
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: