Speltips Norwich – Millwall 19/8: Championship

Martin Efvergren Publicerat: 19 August 2022

Norwich City tar emot Millwall FC i den femte omgången av Championship. Matchen spelas fredagen den 19 augusti 2022 med avspark kl 21:00 på Carrow Road.

Norwich – Millwall

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Förra gången som Norwich City åkte ur Premier League kunde man direkt studsa tillbaka och vinna The Championship. Inför den här säsongen tillhör man en av huvudfavoriterna att utmana om uppflyttning, men inledningen har lämnat en del i övrigt att önska.

I tisdags kunde man emellertid ta sin första seger i ligan då man slog Huddersfield med 2-1 hemma. Dessförinnan hade man förlorat med samma siffror borta mot Hull. Totalt har man nu tagit fyra poäng på de fyra första matcherna.

Dean Smith lyckades inte hindra Norwichs fall förra säsongen. Nu står han inför en tuff uppgift även den här säsongen och det var tydligt att segern senast innebar en stor lättnad.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Offensivt hemmalag

Millwall var aldrig jättenära att knipa en playoff-plats förra säsongen, men man höll sig nästan genomgående i skiktet strax därunder. Till slut landade man på en nionde plats med sex poäng upp till den åtråvärda sjätteplatsen.

Den här säsongen har man inlett relativt lovande. Efter fyra matcher man tagit sju poäng där man vunnit båda sina hemmamatcher mot Stoke och Coventry.

På bortaplan har det inte gått lika bra, men man kommer från en helt osannolik upphämtning borta mot Swansea i tisdags. Hemmalaget gick då ifrån till en tidig 2-0-ledning som stod sig ända fram till tilläggstid. Då lyckas vända Millwall vända matchen tack vare två snabba och dråpliga självmål av hemmalaget.

Norwich har nu mest tryck på sig att vinna den här matchen. Hemmalaget gäller som favoriter till ett odds omkring 1.90.

Norwich har fått behålla bärande spelare som Pukki och Hanley och på pappret har Dean Smith ett lag som bör ha med topplaceringar att göra. Omställningen från Premier League till Championship är dock inte den enklaste och jag ser inte det här som någon given hemmaseger.

Norwich lär komma ut framåtlutade med ambitionen att dominera den här matchen. De har dock släppt in mål i de fyra senaste matcherna och omställningslägen för Millwall lär komma att uppstå. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.80 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, fredag 19 augusti 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: