Speltips Bournemouth Tottenham 9 juli 2020

Speltips Nottingham – Tottenham 9/11: Tröttkörda gäster

Nottingham Forest gästas av Tottenham Hotspur i den tredje omgången av Ligacupen. Matchen spelas onsdagen den 9 november 2022 med avspark kl 20:45 på The City Ground.

Nottingham – Tottenham

Ligacupen
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. CASINO-TIPS

Nottingham Forest har en tuff höst bakom sig som nykomlingar i Premier League. Efter 14 spelade matcher har man bara skrapat ihop 10 poäng, vilket gör att man ligger sist i tabellen.

Det finns emellertid hopp om förbättring. Dels eftersom man värvat ihop ett lag som behöver tid för att komma samman och dels då man fått med sig ett par bättre resultat på sistone.

Segern hemma mot Liverpool för drygt två veckor sedan var förstås oerhört betydelsefull och i lördags tog man poäng hemma mot Brentford efter en sen kvittering till 2-2.

Skrälläge

Tottenham Hotspur har sett slitna ut på sistone. Därtill har man fått klara sig utan anfallstrion Kulusevski, Son och Richarlison och då har man förstås inte så mycket offensiv kraft kvar.

Det märktes tydligt i söndags då man föll med 2-1 hemma mot Liverpool. Ivan Perisic fick då spela släpande anfallare bakom Kane medan Kulusevski fick göra comeback som inhoppare med drygt 20 minuter kvar.

Tottenhams trend är vikande, men man lyckades ändå lösa vidare avancemang i Champions League och man ligger på fjärde plats i Premier League. Innan VM-uppehållet har man kvar att möta Leeds i helgen och känslan är att Antonio Conte behöver rotera i startelvan i den här Ligacup-matchen.

Spurs har redan varit på City Ground den här säsongen. I slutet av augusti kunde man då få med sig en 2-0-seger i en match där det faktiskt var Nottingham som var det mest framåtlutade laget.

Tottenham kunde kontra sig till en seger mot ett något naivt spelande Forest i den matchen. Steve Coopers manskap lärde sig en läxa den gången och har varit bättre balanserade på sistone. Som jag ser det bör Nottingham Forest ha goda chanser att mäta sig med ett till synes tröttkört Tottenham. De har också ett starkt hemmastöd och troligen gör det dem mer motiverade än sin motståndare. Mitt spel blir 1X till 1.80 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 1.80
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45, onsdag 9 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: