27 januari 2019 novak djokovic rafa nadal speltips australian open

Speltips Novak Djokovic – Jannik Sinner 5/7: Wimbledon

Den regerande mästaren Novak Djokovic ställs mot Jannik Sinner i kvartsfinalen av Wimbledon 2022. Matchen spelas tisdagen den 5 juli med start från kl 14:30.

Den 35-årige serben Novak Djokovic är regerande mästare i Wimbledon och har än så länge inte darrat på manschetten i årets turnering. Han har visserligen tappat två set totalt, men det har ändå blivit fyra stabila segrar.

I söndagens möte mot nederländaren Tim van Rijthoven tappade han det andra setet, men vann de övriga tre klart. Setsiffrorna skrevs till 6-2, 4-6, 6-1, 6-2.

Dessförinnan hade Djokovic besegrat både landsmannen Kecmanovic och australiensaren Kokkinakis i tre raka set. Världstrean Novak Djokovic har alltså inte ställts på några större prov så här långt och gäller alltjämt som klar favorit att försvare sin titel i Wimbledon 2022.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sinner är i toppform

Den 20-årige italienaren Jannik Sinner är rankad som nummer 13 i världen och framtiden ser onekligen ljus ut för denne tennistalang. I årets Wimbledon har han visat att tagit ytterligare steg i rätt riktning och kanske är det han som är Djokovic och Nadals främste arvtagare.

Åtminstone var det en slutsats man skulle kunna dra efter Sinners insats mot tennisens mest hajpade yngling Carlos Alcaraz. I söndagens möte dem emellan visade italienaren att han ligger i förarsätet på det här underlaget då han vann med 3-1 i set. Sinner föll i tiebreak i tredje men vann de övriga tre seten på ett övertygande sätt.

Jannik Sinner har därmed slagit ut Wawrinka, Ymer, Isner och Alcaraz så här långt. När det nu vankas kvartsfinal mot Novak Djokovic får han emellertid finna sig i att slå ur underläge. Djokovic är stor favorit då ett spel på att han vinner matchen endast ger cirka 1.11 gånger insatsen.

Det mesta talar förstås för att Djokovic kommer gå segrande, men jag tycker att spelvärdet är bra på att Sinner kommer kunna stå upp väl och knipa åtminstone ett set. Mitt spel blir att det kommer spelas över 3.5 set till 2.02 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3.5 set
Odds: 2.02
Bolag: Expekt
Spelstopp: 14:30, tisdag 5 juli 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: