27 januari 2019 novak djokovic rafa nadal speltips australian open

Speltips Novak Djokovic – Nick Kyrgios 10/7: Final i Wimbledon

Novak Djokovic och Nick Kyrgios gör upp i finalen av Wimbledon 2022. Matchen spelas söndagen den 10 juli med start kl 15:00.

Novak Djokovic är klar för sin 32:a Grand Slam-final, vilket är nytt rekord på herrsidan. Han är också titelförsvarare i Wimbledon och utmanas nu av en glödhet Nick Kyrgios i en final som mycket väl kan komma att bjuda på något alldeles extra.

Vägen fram till den här finalen har dock inte varit spikrak för den 35-årige serben. I kvartsfinalen var han nere för räkning efter att ha förlorat de två första seten mot Jannik Sinner. Men Djokovic justerade ett par detaljer i sitt spel vilket resulterade i en imponerande vändning.

Även semifinalen mot Cameron Norrie inleddes på ett mycket tveksamt sätt av Novak Djokovic. Han gav bort ovanligt mycket då han förlorade första set – men återigen skulle han komma tillbaka. Successivt höjde han sig och kunde vinna de tre efterföljande seten.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 120 kronor gratisspel hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Djokovic är klar favorit

Nick Kyrgios är inte rankad bättre än en 40:e plats, men här i Wimbledon har spelet hållit högsta klass. De senaste månaderna har han gått från klarhet till klarhet och med tanke på vilken kapacitet han har är det ingen stor skräll att han nu tagit sig till final.

Kyrgios slapp emellertid att möta Rafa Nadal i semifinalen. Spanjoren tvingades lämna walkover på grund av skada och den extra vilan var nog precis vad den 27-årige australiensaren behövde för att kunna mäta sig med Djokovic i den här finalen.

Faktum är att Novak Djokovic inte har vunnit ett enda set mot Nick Kyrgios i de tidigare mötena. Det är dock ett tunnare facit då de endast har mötts två gånger, båda gångerna år 2017.

Djokovic gäller nu som klar favorit hos spelbolagen inför den här matchen. Ett rakt spel på att serben vinner ger endast omkring 1.27 gånger insatsen.

Kyrgios kan inte mäta sig med Djokovic fysik och han har haft smärtor i axelpartiet under turneringens gång. Samtidigt har australiensaren en serve som kan vinna matcher på egen hand och att han slapp spela semifinalen torde öka hans chanser att bjuda på en rejäl fight i finalen.

Djokovic erfarenhet av den här typen av matcher talar förstås till hans fördel. Jag kan dock definitivt tänka att det här kan bli en jämn långkörare. Mitt spel blir att det spelas över 38.5 game till 1.81 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 38.5 game
Odds: 1.81
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00, söndag 10 juli 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: