Speltips Odd – Bodö/Glimt 2/7: Hemmasvaga

Martin Efvergren Publicerat: 2 July 2022

Odds BK gästas av de regerande mästarna Bodö/Glimt i den norska Eliteserien. Matchen spelas lördagen den 2 juli 2022 med avspark kl 18:00.

Odd – Bodö/Glimt

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds BK har blandat och gett en hel del så här långt. Faktum är att ingen av deras 12 matcher i Elitserien har slutat oavgjort. Utav dessa har man vunnit fem och förlorat sju, vilket innebär att man har tagit 15 poäng. Det ger en tionde plats i den något haltande tabellen.

Odd föll med 2-1 i återstarten hemma mot Molde för cirka två veckor sedan. Därefter slog man Flöy-Flekkeröy efter avgörande i förlängning i cupen.

I söndags kunde man sedan vinna på nytt då man gästade Vålerengen i Eliteserien. Tobias Lauritsen gjorde matchens enda mål då man vann med 1-0.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bodö/Glimt är på uppgång

De dubbla regerande mästarna Bodö/Glimt stod inte riktigt att känna igen under inledningen av den här säsongen. Det kan mycket väl ha berott på att man samtidigt var mitt upp i ett slutspel i Conference League, vilket gjorde att deras försäsong också blev annorlunda än vanligt.

Därför gjorde nog uppehållet i juni det här laget väldigt gott. Resultaten och prestationerna därefter vittnar i alla fall om att man är på uppgång. Sedan återstarten har man spelat fyra matcher, två i ligan och två i cupen och man har vunnit samtliga. Totalt har man en målskillnad på 10-0 i dessa matcher.

I Elitserien slog man senast Ålesund med 2-0 hemma på Aspmyra och i omgången dessförinnan vann man med samma siffror borta mot Kristiansund.

Förra säsongens möten mellan Odd och Bodö/Glimt blev jämna. Senast de möttes i Skien där Odd är hemmahörandes så vann hemmalaget med 1-0.

Odd kommer från en fin insats på bortaplan senast men på hemmaplan har man förlorat sina fyra senaste matcher. Bodö/Glimt är på uppgång och jag tror att man har goda chanser att ta sin femte raka seger. Mitt spel blir en rak tvåa, att Bodö/Glimt vinner till 1.72 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Bodö/Glimt vinner
Odds: 1.72
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:00, lördag 2 juli 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: