stream aston villa liverpool

Speltips Odense – Midtjylland 29/7: Defensiva brister

Odense BK gästas av FC Midtjylland i den tredje omgången av den danska högstaligan Superliga. Matchen spelas fredagen den 29 juli 2022 med avspark kl 19:00.

Odense BK eller OB slutade på nionde plats av tolv lag i grundserien av Superliga förra säsongen. Det innebar att Andreas Alms manskap fick spela i nedflyttningsserien, men där hade man inga större problem att säkra en plats i högstaligan till den här säsongen.

Under försäsongen har det det emellertid gått sämre och inför premiären för nästan två veckor sedan hade man förlorat tre raka träningsmatcher. Bland annat hade man då ställts mot kommande motståndaren Midtjylland.

Förlust blev det sedan också i premiären hemma mot Nordsjälland där resultatet skrevs till 2-0 för gästerna. I söndags spelade man sedan 2-2 borta mot Randers efter att hemmalaget vänt ett 2-0-underläge i slutskedet av matchen.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målglada Midtjylland

OB står därmed på en poäng efter två omgångar och det är detsamma som topptippade FC Midtjylland har skrapat ihop. De sistnämnda slutade på andra plats i grundserien och blev även tvåa i den slutliga mästerskapsserien som FC Köpenhamn vann med tre poängs marginal.

I de två inledande matcherna i Superliga har Midtjylland dock inte riktigt fått det att stämma. I premiären blev det bara 1-1 hemma mot Randers och i fredags föll man med 3-1 hemma mot Silkeborg.

Mitt i säsongsupptakten kvalar Midtjylland samtidigt till Champions League. Man inledde då med att spela 1-1 hemma mot Larnaca och i bortamötet på Cypern i tisdags kunde man sedan ta sig vidare efter straffsparksavgörande.

Midtjylland gäller nu som favoriter inför den här matchen. Ett spel på bortalaget ges till ett odds omkring 2.10.

Andreas Alm förstärkte nyligen laget med Björn Paulsen, men man har släppt in väldigt många mål under säsongsinledning om vi räknar in träningsmatcherna. Nu ställs man mot ett Midtjylland som gjorde 59 mål på 32 matcher förra säsongen vilket var bäst i ligan. Samtidigt släppte man in relativt många mål och mycket talar för att även den här matchen kan bjuda på minst ett par mål. Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt till 1.68 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.68
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, fredag 29 juli 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: