unibet kampan vm 2018 29 juni

Speltips Orlando City – DC United 5/7: Fördel hemmalaget

Orlando City gästas av jumbon DC United i MLS Eastern Conference. Matchen spelas natten till tisdag den 5 juli 2022 med avspark kl 01:00 svensk tid.

Orlando City kommer från en dramatisk tillställning i cupen där man i onsdags lyckades besegra Nashville efter straffsparksläggning. Detta efter att man kvitterat till 1-1 på tilläggstid.

I MLS har det dock gått lite tyngre på sistone. Orlando City har bara vunnit en av sina fem senaste matcher i ligaspelet. I den senaste omgången föll man med 1-0 borta mot Cincinnati och dessförinnan vann man med 2-1 hemma mot Houston Dynamo.

Efter 17 spelade matcher i MLS har Orlando City tagit 25 poäng och man är därmed med i toppskiktet av Eastern Conference. Nu gäller man som favoriter då man tar emot jumbon DC United från Washington.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett pressat DC United

DC United har visserligen spelat ett par färre matcher än lagen närmast ovanför i tabellen, men trenden ser inte ljus ut. Efter 15 spelade matcher har man tagit 14 poäng och man kommer till det här mötet med tre raka förluster bakom sig. Därtill har man spelat sju raka matcher utan vinst.

DC United spelade senast för en dryg vecka sedan då man föll med 3-1 hemma mot Nashville. Dessförinnan förlorade man med 1-0 borta mot Chicago Fire.

Orlando City och DC United möttes senast i Orlando i höstas då hemmalaget segrade med 2-1. Orlando City vann även det första mötet i Washington förra säsongen med 1-0.

Argentinaren Hernan Losado tog över DC United i början av det här året och läget är nu pressat. De är i desperat behov av att börja vinna matcher, men utvecklingen pekar inte åt rätt håll.

Som jag ser det bör Robin Janssons och Alexandre Patos Orlando ha god chanser till tre poäng här. De lär komma att föra den här matchen och har visserligen haft vissa problem med målfabrikationen, men mot en motståndare utan självförtroende bör det ändå räcka. Mitt spel blir en rak etta, att Orlando City vinner till 1.88 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Orlando vinner
Odds: 1.88
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 01:00, tisdag 5 juli 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: