Speltips Oscar Otte – Carlos Alcaraz 1/7: Wimbledon

Axel Sjödin Publicerat: 29 June 2022

Tyska Oscar Otte ställs mot spanjoren Carlos Alcaraz i Wimbledons tredje runda under fredagen.

Oscar Otte - Carlos Alcaraz

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den tredje rundan inleds under fredagen och en av de mer intressanta matcherna att följa är den mellan tyska Oscar Otte och spanska Carlos Alcaraz. Alcaraz är rankad som världssjua inför turneringen medan Otte befinner sig på plats 36 i världsrankingen.

Spanjoren går därmed in som klar favorit inför fredagens möte med odds runt 1.30 för den raka segern. Men Oscar Otte har, trots att han tappat mark i ATP-rankingen, nyligen från en stark insats i den tyska turneringen Halle Open där han föll mot världsettan Daniil Medvedev i semifinalen med 6-7, 3-6.

Hittills så har Oscar Otte skött sig bra i de två första rundorna och har inte direkt blivit testad på riktigt. Han inledde turneringen med att slå ut landsmannen Peter Gojowczyk på ett övertygande vis med 6-1, 6-3, 6-1. Därefter ställdes han mot amerikanen Christian Harrison som övergav matchen i ett läge där Otte ledde första setet med 3-1.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Tuffare motstånd väntar

Carlos Alcaraz är såklart ett mycket tuffare motstånd än vad tysken har mött hittills, vilket även återspeglas hos spelbolagen. Spanjoren har gradvis blivit bättre och bättre på gräs och kommer säkerligen att bli en ännu tuffare motståndare i framtiden.

Hittills så har det dock inte sett sådär värst övertygande ut då Carlos Alcaraz hade problem redan i första rundan där tyska Jan-Lennard Struff var nära att sätta stopp för världssjuan tidigt. Alcaraz lyckades ta sig vidare efter en svettig femsetare med siffrorna 4-6, 7-5, 4-6, 7-6, 6-4.

I andra rundan så såg det bättre ut i alla fall då han rätt komfortabelt slog ut nederländska Tallon Griekspoor med 6-4, 7-6, 6-3. Oscar Otte lär bli en tuffare match, men spanjoren är som sagt stor favorit att avancera till nästa omgång då han onekligen är en vassare spelare.

Oddsen på vinst för spanjoren är däremot inte särskilt lockande, men ett överspel kan vara intressant med tanke på att Alcaraz inte direkt har varit helt finslipad i turneringen hittills. Att matchen går till över 36,5 game spelas därmed till oddsen 1.91 hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Över 36,5 game
Odds: 1.91
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 12:00
TV:  eurosporttva logo
Stream:  Discovery+

Jämför odds: