Speltips Öster – AFC Eskilstuna 26/7: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 26 July 2022

Östers IF tar emot AFC Eskilstuna i den 15:e omgången av Superettan. Matchen spelas tisdagen den 26 juli 2022 med avspark kl 19:00.

Öster – AFC Eskilstuna

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. CASINO-TIPS

Östers IF har alltjämt bra häng på toppskiktet av Superettan, men sedan återstarten efter uppehållet har man ännu inte tagit någon trepoängare. Man kommer nu till den här matchen med tre kryss och en förlust på de fyra senaste. Totalt har man tagit 22 poäng på 14 matcher och är därmed tre poäng efter AFC Eskilstuna.

Det är oerhört jämnt på den övre halvan av Superettan och marginalerna är även små i de enskilda matcherna. Öster kommer nu från fyra väldigt jämna matcher där tre av dessa har slutat 1-1, samtliga på bortaplan.

I sin senaste hemmamatch föll man med 3-2 mot Skövde AIK. Därefter har man mött Utsikten och Östersund på bortaplan. Den stora plumpen i protokollet får då sägas vara att man bara fick med sig en poäng från mötet mot jumbon Östersund senast.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Målglada AFC

Om Öster har kryssat ett flertal matcher på sistone så har AFC Eskilstunas melodi varit en annan. De har bara spelat en oavgjord match av 14 så här långt och det är nog ingen slump.

Jawad Al Jebouris AFC är ett lag som går för det och deras spelmodell sticker ut i den här serien. De pressar högt med tydliga man-markeringsinslag och det har inneburit att man gjort näst flest mål i serien så här långt. Samtidigt har man också släppt in en hel del mål och totalt är man det målgladaste laget i serien.

AFC Eskilstuna har pendlat en del i prestationerna, men formen ser nu ut att vara god. Senat besegrade Trelleborg hemma med 1-0 efter ett avgörande mål i den 89:e minuten. Därmed har man tagit sju poäng på de tre senaste matcherna.

På de fyra senaste bortamatcher har dock AFC bara tagit totalt en poäng och det är nog främsta anledning till att Öster ses som klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger endast omkring 1.60 gånger insatsen.

Som jag ser det är utgången mer oviss än så. Framförallt tror jag på en relativt öppen matchbild, vilket det oftast blir när AFC är involverade. Båda lagen har gjort mål i Östers fyra senaste matcher och AFC har ett snitt på 3.79 mål per match. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.75 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.75
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:00, tisdag 26 juli 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: