Speltips Österrike – Nordirland 11/7: Dam-EM 2022

Martin Efvergren Publicerat: 11 July 2022

Österrike och Nordirland gör upp i den andra rundan av gruppspelet i EM 2022. Matchen spelas måndagen den 11 juli med avspark kl 18:00.

Österrike – Nordirland

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Österrike och Nordirland var kraftigt nederlagstippade i grupp A där England och Norge var stora favoriter. Förra veckans premiäromgång bjöd heller inte på några överraskningar då det blev favoritsegrar i båda matcherna.

Österrike svarade emellertid för en fin insats då man ställdes mot hemmanationen England i öppningsmatchen i onsdags. Som väntat var det engelskorna som dominerade matchbilden, men Österrike försvarade sig väl. England gjorde dock 1-0 efter en dryg kvart och det resultatet stod sig matchen ut.

Österrikes prestation gav ändå viss mersmak och kan man vinna den här matchen så lever hoppet inför den sista gruppspelsmatchen mot Norge.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 120 kronor gratisspel hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Österrike är stora favoriter

Nordirland hade inte mycket att sätta emot då man ställdes mot Norge i torsdags. Framförallt inledde man inte speciellt bra då man gav bort flertalet lägen till norskorna som förvaltade dem två gångar den första kvarten. Nordirland försökte spela bollen bakifrån och efter backen, men klarade inte riktigt att hantera Norges presspel.

Norge gick till paus med en 3-0-ledning, men Nordirland kunde i alla fall höja sig i den andra halvleken. Man kunde då tidigt reducera till 3-1. Närmre än så kom man dock inte utan Norge kunde till slut vinna med 4-1.

För både Österrike och Nordirland är det här nu en måstematch om chansen ska leva inför den sista rundan i gruppspelet. Österrike gäller nu som klara favoriter inför den här matchen då ett spel på att Nordirland vinner ger hela 20.00 gånger insatsen.

Irene Fuhrmanns Österrike är ett meriterat och samspelt landslag. De tog sig överraskande till semifinal i EM 2017 och ska vara klassen bättre än Nordirland. Offensivt hade de svårt att visa vad de kan mot England, men de lär få chansen att göra det nu.

Om Nordirland försöker med kortpassningsspel på egen planhalva, vilket de försökte men inte klarade mot Norge, så kommer de få stora problem även i den här matchen. Oavsett bör Österrike vinna den här matchen utan större problem. Mitt spel blir att Österrike gör över 2.5 mål till 1.80 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Österrike över 2.5 mål
Odds: 1.80
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:00, måndag 11 juli 2022
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: