9 augusti 2018 Felix Auger Aliassime Daniil Medvedev speltips Rogers Cup

Speltips Pablo Carreno Busta – Nick Kyrgios 17/6: Halle Open

Pablo Carreno Busta och Nick Kyrgios gör upp i kvartsfinalen av ATP 500-turneringen Halle Open. Matchen spelas fredagen den 17 juni 2022 med matchstart från kl 12:00.

Pablo Carreno Busta och Nick Kyrgios har båda vunnit sina två första matcher på gräset i Halle Open och nu stundar en kvartsfinal. Kyrgios är den sämre rankade spelaren men gäller ändå som stor favorit inför den här matchen.

Den 30-årige spanjoren Pablo Carreno Busta är ranka som nummer 19 världen och har svarat för två fina insatser i Halle så här långt. I måndags besegrade han det danska löftet Holger Rune i två raka set och i onsdags kunde han även besegra amerikanen Sebastian Korda med 6-4, 0-6, 6-3.

Carreno Busta har annars ett par sämre månader bakom sig. I Franska Öppna åkte han ut redan i den första omgången mot Simon Gilles och i turneringen i Lyon dessförinnan blev det också respass i den första rundan.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En Kyrgios på uppgång

Den 27-årige australiensaren Nick Kyrgios är numera inte rankad bättre än 65:a i världen, men de senaste veckorna vittnar om en stigande formkurva. Kyrgios trivs på gräs och visade upp alla sina olika sidor när han i onsdags besegrade världssexan Tsitsipas med 5-7, 6-2, 6-4. Australiensaren bjöd då på både utbrott mot domarna och en högklassig tennis som vi vet att han också är kapabel till.

Nick Kyrgios kommer också från en fin insats i Stuttgart där han till slut föll i semifinalen mot Andy Murray. Australiensaren är helt klart på uppgång och han gäller alltså som klar favorit inför den här matchen. Ett spel på att Kyrgios vinner matchen ger omkring 1.30 gånger insatsen.

Pablo Carreno Busta och Nick Kyrgios har inte mötts sedan Australien Open 2016. Då vann den sistnämnde i tre raka set.

Kyrgios högstanivå håller absolut toppklass och kan han bara bibehålla fokus är det här en match som han ska vinna. Carreno Busta är en erfaren och smart spelare, men mot en Kyrgios i form på gräs tror jag att han kommer få problem.

Nick Kyrgios är långtifrån pålitlig men tendenserna är goda och kan han fortsätta på den linjen är han en titelutmanare i Halle Open. Mitt spel blir Nick Kyrgios -1.5 (asian handicap) till 1.96 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Kyrgios – 1.5 (asian)
Odds: 1.96
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 12:00, fredag 17 juni 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: