Speltips Patronato – Rosario 20/9: Tät tillställning

Martin Efvergren Publicerat: 20 September 2022

Patronato de Paraná gästas av Rosario Central i den 20:e omgången av den argentinska högstaligan. Matchen spelas tisdagen den 20 september 2022 med avspark kl 23:00 svensk tid.

Patronato – Rosario

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Patronato de Paraná har bara gjort ett enda mål på sina fem senaste matcher i den argentinska högstaligan Primera Division. Trots det har man ändå tagit fem poäng på de här matcherna då två har slutat mållösa samtidigt som målet man gjorde gav en 1-0-seger.

Segern kom i den senaste hemmamatchen där man slog Platense efter att Carlos Quintana gjort matchens enda mål i den andra halvleken. Detta trots att Patronato åkte på en utvisning i slutet av den första halvleken.

I den senaste omgången blev det emellertid förlust med samma siffror i bortamötet mot Racing Club. Därmed står Patronato de Paraná kvar på 27 poäng efter 19 ligamatcher, vilket ger en 13:e plats i tabellen. Vid en seger här kan man dock ta ett kliv förbi de fyra lagen ovanför som har en match mer spelad i det jämna mittenskiktet.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En målsnål liga

Rosario Central är bara fyra poäng efter Patronato med lika många matcher spelade. Men i tabellen är man ändå nere på en 19:e plats. Precis som Patronato har man dock möjlighet att ta ett kliv uppåt då lagen ovanför har en match mer spelad.

Rosario har tagit fyra poäng på sina tre senaste ligamatcher. Senast lyckades man knipa en poäng hemma mot Estudiantes efter Franco Frias kvitterat till 1-1 på tilläggstid. Dessförinnan föll man med 2-1 borta mot Argentinos Juniors. Sin senaste tävlingsmatch spelade man emellertid i helgen då man, med ett roterat lag, vann med 2-1 mot Studebaker i cupen.

Patronato de Paraná och Rosario möttes senast förra hösten i Rosario och då var det hemmalaget som vann med 3-2. När de nu möts igen är det dock Patronato som gäller som knappa favoriter. Ett spel på hemmalaget ger då omkring 2.16 gånger insatsen.

Som vi redan konstaterat är den argentinska ligan oerhört jämn och någon given utgång är det inte tal om heller i den här matchen. En annan karaktäristika vad gäller den här ligan är att den generellt är väldigt målsnål.

Rosario är ett av de målsnålare lagen med snitt på 1.79 mål per match. Patronato har totalt sett bjudit på fler mål, men ser vi till deras fem senaste matcher så är målskillnaden på dessa totalt 1-2. Jag finner anledning att tro att det här kommer att bli en jämn och tät match och mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.61 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.61
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 23:00, tisdag 20 september 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: