21 mars 2019 belgien ryssland speltips odds em-kval

Speltips Polen – Belgien 14/6: Öppen matchbild

Polen gästas av Belgien i den fjärde omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas tisdagen den 14 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Polen har blandat och gett i Nations League så här långt. Poängmässigt är det de klart med i matchen då man står på fyra poäng efter tre matcher. Lika många poäng har Belgien tagit medan Nederländerna toppar gruppen på sju poäng. Sist ligger Wales med en inspelad poäng.

Polen fick en fin start då man besegrade Wales med 2-1 på hemmaplan i premiären. Därefter skulle man dock komma att åka på en rejäl käftsmäll borta mot Belgien. Det rann då iväg ordentligt mot slutet då belgarna vann med hela 6-1.

I lördags kunde emellertid Polen studsa tillbaka i bortamötet mot Nederländerna. Man fick en bra start på matchen och kunde gå ifrån till en 2-0-ledning. Hemmalaget skulle sedan komma ikapp till 2-2 efter två snabba i mål i början av andra halvlek. Det resultatet stod sig sedan matchen ut.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Defensiva brister

Belgien har, precis som Polen, blandat och gett. De inledde med en tung 4-1-förlust på hemmaplan i prestigemötet mot Nederländerna men visade sedan revanschlusta då man krossade Polen i den andra matchen.

I helgen såg man ut att gå mot en bortaseger mot Wales efter att Tielemans gett belgarna ledningen i början av den andra halvleken. Hemmalaget skulle dock få sista ordet då de kvitterade till 1-1 i den 86:e minuten.

Polen och Belgien står alltså på samma poäng, men de förstnämnda lär komma till den här matchen med stort respekt efter utklassningen i onsdags. Det är också Belgien som gäller som favoriter inför den här matchen då ett spel på bortalaget ger omkring 2.15 gånger insatsen.

Båda lagen har pendlat en del i prestationer och även om Belgien var klart bättre senast tar jag inte för givet att man kommer vara det även den här gången. Det har också varit relativt målrikt i båda lagens matcher där försvarsspelet i stunder lämnat en del i övrigt att önska. Jag finner därför anledning att tro att det kommer göras ett par mål även i den här matchen. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.83 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.83
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, tisdag 14 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: