Speltips Serbien Portugal

Speltips Portugal – Nordmakedonien 29/3: Jämnare än förväntat

Portugal är stora favoriter när man gör upp mot skrällgänget Nordmakedonien i playoff om en plats i VM 2022. Matchen spelas tisdagen den 29 mars 2022 med avspark kl 20:45.

Portugal hade säkerligen förväntat sig ett stormöte mot Italien i den här direkt avgörande playoff-matchen till VM 2022 i Qatar. Nu blev det istället Nordmakedonien och det gör portugiserna till väldigt stora favoriter att kvalificera sig för mästerskapet.

Portugal ställdes mot Turkiet i semifinalen av detta playoff och, precis som nu, hade man då hemmaplansfördel. Ett på pappret mycket starkt hemmalag fick då en bra start med 1-0 efter en kvart och vann till slut rättvist med 3-1.

I den sista matchen av VM-kvalets gruppspel som avgjordes i höstas så föll Portugal med 2-1 hemma mot Serbien. Det resultatet innebar att man slutade två poäng efter Serbien i gruppen. Nu ser man emellertid ändå ut att ha väldigt goda chanser att ta sig till VM via detta playoff.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nordmakedonien kan störa igen

Nordmakedonien kunde inte rå på Tyskland i gruppspelet, men svarade ändå för ett starkt kvalspel då man blev tvåa i gruppen före länder som Rumänien, Armenien och Island.

Inför mötet mot Europamästarna Italien på bortaplan i playoff-semifinalen var det nog ytterst få som trodde något annat än att Nordmakedoniens VM-dröm skulle ta slut. Men Blagoja Milevskis manskap ville och kunde annat. Trots stort spelövertag från hemmalaget kunde nordmakedonierna hålla tätt och på tilläggstid blev Aleks Trajkovksi stor hjälte då han chockade hemmapubliken med sitt avgörande 1-0-mål.

Frågan är nu om Nordmakedonien har det i sig att förmå upprepa ytterligare en bragdinsats inom loppet av en vecka. Tittar man på Portugals trupp och den startelva man formerade senast ska det inte vara möjligt, men det vore dumt att på nytt räkna ut detta Nordmakedonien helt.

Hos spelbolagen gäller Portugal som stora favoriter. Ett rakt spel på hemmalaget ger endast omkring 1.18 gånger insatsen.

Nordmakedoniens seger mot Italien kom inte till på tur eller rena tillfälligheter. I gruppspelet slog man Tyskland på bortaplan och man är ett starkt kollektiv där summan blir större än delarna var för sig. Detta gör att jag finner anledning att tro att man kommer kunna stå upp väl även den här gången.

Det mesta talar naturligtvis för att Portugal kommer att lösa ett avancemang, men jag tror inte det blir någon promenadseger. Mitt spel blir att det kommer göras under 3 mål (asian handicap) till 1.72 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.72
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, tisdag 29 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: