Ungern Portugal 22 juni 2016

Speltips Portugal – Spanien 27/9: Gruppfinal

Portugal och Spanien gör upp om gruppsegern i den sista omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas tisdagen den 27 september 2022 med avspark kl 20:45.

Inför den sista matchen i gruppspelet i Nations League är det Portugal som toppar grupp A-divisionens grupp 2. Spanien är två poäng efter och måste således vinna den här matchen för att ta sig vidare till semifinal.

I lördags kunde Portugal koppla greppet som förstaplatsen i gruppen efter en övertygande insats mot Tjeckien i Prag. Fernando Santos kunde formera en mycket slagkraftig elva som inte gav tjeckerna en chans i en match som slutade 4-0 till gästerna.

Portugal har vunnit sina två tidigare hemmamatcher och när man senast mötte Spanien i Sevilla slutade det 1-1. Detta efter att inhopparen Ricardo Horta kvitterat Spaniens ledning i slutskedet.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Uddlöst

De flesta hade nog trott att Spanien skulle ha greppet om den här gruppen inför den här sista omgången, men de kom inte upp i nivå i lördags. Man tog då emot ett Schweiz som stod upp på ett väldigt bra sätt samtidigt som Spanien hade problem med att få till slutprodukten.

Luis Enrique formerade en elva med Asensio som falsk nia och utan någon utpräglad anfallare från start. Jordi Alba gjorde Spaniens enda mål, men Schweiz var klart effektivare då de gjorde två när man skrällvann med 2-1.

Apropå nior så ser nu Cristiano Ronaldo ut att missa den här matchen, men i övrigt är det två väldigt starka landslag på pappret. Det slutade alltså 1-1 senast de möttes och Portugal kan nu spela på resultatet då oavgjort räcker för deras del.

Portugal kommer från en imponerande insats medan Spanien svarade för det motsatta. Hemmalaget gäller också som knappa favoriter hos spelbolagen.

Vi har att göra med två jämnstarka lag som båda har sina styrkor i spelskickligheten på mittfältet. Portugal är ofta ett mer cyniskt landslag än Spanien och de kommer nog prioritera att stänga igen bakåt då det räcker att hålla nollan. Så här långt har de bara släppt in två mål totalt på fem matcher i Nations League.

Det här lär bli en högkvalitativ fotbollsmatch, men jag tror att de båda lagens styrkor, i viss mån, kan ta ut varandra. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.73 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.73
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, tisdag 27 september 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: