1 december 2016 QPR Wolverhampton

Speltips QPR – Reading 7/10: Toppmöte

Ett formstarkt Queens Park Rangers tar emot uppstickaren Reading i den 13:e omgången av Championship. Matchen spelas fredagen den 7 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Michael Beale tog över som manager för Queens Park Rangers inför den här säsongen. Han fick dock ingen vidare start då man bara tog fem poäng på de fem första omgångarna. Därefter har man successivt fått det att stämma allt bättre och efter tolv spelade ligamatcher är man nu med i toppen av tabellen.

Ser vi till de fyra senaste matcherna så har QPR vunnit tre av dessa på bortaplan medan den enda hemmamatchen slutade 0-0 då Stoke gästade. Sedan dess har man tagit två raka segrar. I helgen slog man Bristol City med 2-1 och i tisdags tog man en fin skalp då man besegrade Sheffield United med 1-0.

QPR står därmed på 21 poäng efter 12 matcher och tar nu emot ett Reading som är en poäng bättre.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tät tillställning

Reading slutade på 21:a plats i Championship då man klarade sig kvar med endast fyra poängs marginal. Paul Ince tog då över laget i februari och har nu gjort det här bottenlaget till ett topplag över en sommar. Åtminstone är det där man befinner sig i tabellen efter tolv omgångar.

Reading kommer nu från ett toppmöte då man tog emot Norwich i tisdags i en match som slutade 1-1. Dessförinnan hade man tagit två raka segrar. Den gångna helgen slog man Huddersfield hemma med 3-1 och innan landslagsuppehållet vann med med 1-0 borta mot Wigan.

Queens Park Rangers och Reading möttes senast i London i januari och då var det hemmalaget som gick segrande med hela 4-0 på Loftus Road. Sedan dess har emellertid Reading tagit stora steg i rätt riktning, men det är ändå QPR som gäller som favoriter inför det här mötet. Ett spel på hemmalaget ger omkring 1.90 gånger insatsen.

Matchandet är nu tätt för båda lagen och det kanske främst missgynnar Paul Ince manskap som är något ålderstiget. Man stod dock upp väl mot Norwich i tisdags och jag räknar ändå med att man kommer att göra det även här.

Det har gjorts under 2.5 mål i fyra av QPR:s fem senaste matcher och jag finner anledning att tro att även den här matchen kan bli målsnål. Det lär bli upp till hemmalaget att föra spelet, men Reading är luriga och det vore ingen stor sensation om de lyckas knipa en poäng här. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.81 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.81
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, fredag 7 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: