stream aston villa liverpool

Speltips Randers – Viborg 21/2: Återstart av Superliga

Danska Superliga är igång igen efter vinteruppehåll och måndagskvällen bjuder på ett möte mellan Randers FC och Viborg FF. Matchen spelas måndagen den 21 februari 2022 med avspark kl 19:00.

Inför mötet mot Leicester i Conference League i torsdags hade Randers inte spelat någon tävlingsmatch sedan den 12:e december. Det var med andra ingen enkel uppgift man hade då tävlingsmatchandet återupptogs med ett möte på bortaplan mot Premier League-motstånd.

Randers stod inledningsvis upp väl på King Power Stadium och mycket tack vare Patrik Carlgren i målet var ställningen 1-1 i halvtid. I andra halvlek kunde emellertid Leicester gå ifrån och vinna med klara 4-1.

Med den rivstarten efter vinteruppehållet bakom sig väntar nu åter ligamatch i Superliga. Randers har efter 17 spelade matcher tagit 28 poäng vilket ger en femte plats i tabellen inför den 18:e omgången.

Viborg FF är åtta poäng efter Randers och ligger på åttonde plats. För deras del blir det här deras första tävlingsmatch sedan 28:e november då man spelade 1-1 hemma mot SönderjyskE i Superliga.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Randers

Viborg kommer alltså till det här mötet med ett långt uppehåll bakom sig. De har under den här tiden spelat fyra träningsmatcher där man senast besegrade Superliga-konkurrenten AGF med 2-1.

Viborg är nykomlingar i Superliga den här säsongen och har, sett till förväntningarna, svarat för en klart godkänd höst. Man har god marginal ner till botten och endast fem poäng upp till en topp-6-placering.

Randers och Viborg möttes senast i den femte omgången i mitten av augusti. Det var då bortalaget Randers som gick segrande med 2-1.

Viborg har under vintern förstärkt laget med, bland andra, anfallaren Marokhy Ndione från Elfsborg. I Randers finns numera hela fyra svenskar där Simon Tibbling och Patrik Carlgren är två bärande spelare och därtill har man förstärkt med försvararna Mattias Andersson och Hugo Andersson.

Randers jagar en topposition i Superliga och har nu fördelen av att få en rejäl tävlingsmatch inför den här återstarten av ligaspelet. De föll visserligen klart mot Leicester men jag tror de kommer kunna dra nytta av att ha fått matcha ett Premier League-lags tempo.

Viborg bör vara det mer ringrostiga laget av dessa två. Det är nästan tre månader sedan de senast spelade en tävlingsmatch och jag finner anledning att tro att det kommer bli en avgörande faktor i det här mötet.

Randers är dessutom det bättre laget och har hemmaplansfördel. Sammantaget gör detta att de har väldigt goda förutsättningar för att vinna den här matchen. Mitt spel blir därför en rak etta, att Randers vinner till 1.87 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Randers vinner
Odds: 1.87
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, måndag 21 februari 2022
TV:  [viasatultra]
Stream: 

Jämför odds: