Speltips Real Madrid – Eintracht Frankfurt 10/8: Supercupen

Martin Efvergren Publicerat: 10 August 2022

Real Madrid och Eintracht Frankfurt gör upp i finalen av Supercupen. Matchen spelas onsdagen den 10 augusti 2022 med avspark kl 21:00 på Olympiastadion i Helsingfors.

Real Madrid – Eintracht Frankfurt

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inför förra säsongen hade Real Madrid tappat sitt ordinarie mittlås och med det i beaktning kom det att bli en säsong där man överträffade alla förväntningar. Carlo Ancelotti ledde laget till en överlägsen ligaseger och hela vägen till en Champions League-titel.

Det går aldrig att tala om Real Madrid som en underdog, men de var långtifrån huvudfavoriter att vinna CL förra säsongen. Frågan är nu hur man ska lyckas följa upp denna succé med en trupp som, i stort sett, än så länge är identisk.

Det blev ingen Haaland och det har inte blivit någon Mbappé, men man har i alla fall förstärkt försvarsleden med en Antonio Rudiger.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Frankfurt höjer sig

Eintracht Frankfurts förra säsong såg länge ut att bli mer medioker då man hamnade på efterkälken i Bundesliga. Det blev till slut bara en elfte plats i ligan, men det vägdes förstås upp av den fantastiska vår man stod för i Europa League.

På vägen fram till finalen slog man ut både Barcelona och West Ham och till slut skulle man säkra titeln efter finalseger mot Rangers. Detta i en final som avgjordes i en dramatisk straffsparksläggning där Rafael Borré blev matchhjälte. Han gjorde både lagets mål i matchen och satte sedan den avgörande femte straffen.

Till den här säsongen har Eintracht förstärkt truppen med, bland andra, Mario Götze och Jens Petter Hauge, men premiären i Bundesliga lämnade i fredags lämnade en hel del i övrigt att önska. Man blev då överkörda på hemmaplan mot FC Bayern som vann med hela 6-1.

Nu har man emellertid fördelen av att vara igång med ligaspelet där Real Madrid och spelar sin La Liga-premiär på söndag. De sistnämnda gäller dock som klara favoriter inför den här matchen som spelas i Helsingfors. Ett spel på att Real Madrid vinner ger endast omkring 1.45 gånger insatsen.

Eintracht Frankfurt gick på en rejäl mina i premiären, men jag räknar med att de kommer att höja sig i jämförelse med den insatsen. I våras visade de att de håller en hög nivå och jag tror inte att det här blir någon enkel match för ett mer ringrostigt Real Madrid.

Frågetecken måste sättas för Frankfurts defensiv efter insatsen senast. Offensiv spets finns det dock gott om i båda lagen och mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.78 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.78
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, onsdag 10 augusti
TV: 
Stream: 

Jämför odds: