kampanj vm 2018

Speltips Reggina – Genoa 7/11: Toppmöte

Viktiga poäng står på spel när Reggina gästas av Genoa i den tolfte omgången av Serie B. Matchen spelas måndagen den 7 november 2022 med avspark kl 20:30.

Reggina tillhörde bottenskiktet av Serie B förra säsongen, men den här säsongen inledde man väldigt starkt. Man vann fem av de sex första ligamatcherna och totalt släppte man endast in två mål på dessa sex matcher. Med andra ord en smakstart för nye tränaren Filippo Inzaghi.

Sedan dess har man dock tappat sitt positiva momentum. På de tre senaste matcherna har man bara tagit en poäng och den inhämtades i förra helgens bortamöte mot Cagliari som slutade 1-1. Detta efter att svensken Riccardo Gaglioli gjort Regginas enda mål i matchen.

Därmed står Reggina på 19 poäng efter 11 spelade matcher. En poängskörd som gör att man fortsatt är med i tabelltoppen.

Målsnåla Genoa

Genoa, som degraderas från Serie A förra säsongen, har inlett säsongen väldigt stabilt. Än så länge har man bara åkt på en förlust och totalt har man tagit 22 poäng på 11 ligamatcher.

Tysken Alexander Blessin tog över Genoa i vintras, men lyckades alltså inte hålla dem kvar i högstaligan. Han lyckades emellertid sätta en solid defensiv som gjorde dem oerhört målsnåla och på det spåret har man fortsatt även den här säsongen. Efter elva matcher har man en målskillnad på 14-8.

Genoa kommer nu från ett kryss hemma mot Brescia förra helgen. En klar besvikelse då man hade ledningen fram till tilläggstid då gästerna kunde kvittera till 1-1. Dessförinnan hade även Milan Badelj fått syna det röda och han är således avstängd den här matchen.

Förutsättningarna är nu relativt jämna inför det här mötet. Genoa är dock det formstarkare laget och de gäller som favoriter till ett odds omkring 2.30.

Genoa är, som sagt, målsnåla. Alltid kompakta bakåt men med en offensiv som ofta saknar spets. Framförallt är man svårslagna och jag tror att man har goda chanser att ta poäng även här. Mitt spel blir X2 och att det görs under 3.5 mål totalt till 1.68 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X2 & under 3.5 mål
Odds: 1.68
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:30, måndag 7 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: