kampanj vm 2018

Speltips Rumänien – Bosnien-Hercegovina 26/9: Uddlöst hemmalag

Rumänien tar emot den redan klara gruppettan Bosnien-Hercegovina i den sista omgången av Nations League. Matchen spelas måndagen den 26 september 2022 med avspark kl 20:45.

I fredags kunde Bosnien-Hercegovina säkra gruppsegern då man inför den sista rundan leder gruppen med fyra poäng. Rumänien ligger däremot sist, en poäng efter Finland, och spelar nu för att undvika degradering till C-divisionen i Nations League.

Rumänien har inte riktigt fått det att stämma i det här gruppspelet, men man har gjort det bra mot just Finland. Deras enda segern tog man när man gästades av finnarna i somras och i fredags kunde man få med sig en pinne från mötet i Helsingfors. Det var en match där hemmalaget började bäst, men Rumänien kunde ta sig tillbaka och kvittera till 1-1 vilket blev slutresultatet.

Nu har Rumänien fördelen av att man möter ett Bosnien-Hercegovina som redan är klara gruppsegrare. Samtidigt möter Finland Montenegro på bortaplan.

Bosnien-Hercegovina lägger sig inte

Det här såg ut att kunna bli en väldigt jämn på förhand och jämna har matcherna också varit. Men ser vi till resultaten så sticker Bosnien-Hercegovina ut. De har tagit tre uddamålssegrar och två kryss och har därmed en ointaglig ledning.

När Bosnien-Hercegovina senast möttes Rumänien blev det en tät tillställning som bosnierna till slut vann med 1-0. I fredags väntade så en gruppfinal då Bosnien-Hercegovina tog emot grannlandet Montenegro. Det blev som väntat en intensiv batalj av derbykaraktär där Bosnien-Hercegovina återigen gjorde vad som krävdes för att vinna matchen. Ermedin Demirovic blev matchhjälte då han gjorde matchens enda mål i slutet på första halvlek.

Bosnien-Hercegovina är därmed värdiga gruppsegrare och frågan är nu väl förberedda man kommer vara till den här matchen som egentligen inte betyder något för deras del.

Förutsättningarna gör att Rumänien gäller som knappa favoriter hos spelbolagen. Rumänerna torde vara mer motiverade, men samtidigt har det sett rätt knackigt ut så här långt. På fem matcher har man bara gjort två mål totalt och jag tror att Ivaylo Petevs Bosnien-Hercegovina är för stolta för att inte göra sitt yttersta i landslagströjan.

Det har gjorts under 2.5 mål i fyra av Rumäniens fem matcher och detsamma gäller Bosnien-Hercegovina. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt även i den här matchen till 1.68 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.68
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, måndag 26 september 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: