15 november 2019 Finland Liechtenstein Speltips

Speltips Rumänien – Finland 11/6: Tillknäppt

Rumänien tar emot Finland i den tredje omgången av B-divisionen i Nations League. Matchen spelas lördagen den 11 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Efter två spelade matcher av Nations League ligger Rumänien sist i gruppen då man kammat noll så här långt. Finland är i delad ledning med Bosnien-Hercegovina där båda har tagit fyra poäng. På tredjeplats ligger Montenegro som tagit tre poäng.

Rumänien har inlett med två bortamatcher där man inte riktigt fått det att stämma. I lördags föll man med 2-0 borta mot Montenegro och i tisdags gick man på nytt mållösa då man förlorade med 1-0 mot Bosnien-Hercegovina.

Edward Iordanescu tog över som förbundskapten i januari och har inte fått någon vidare bra start på posten då han ännu saknar en seger. Förutom förlusterna i Nations League har man även kryssat mot Israel samt förlorat mot Grekland i träningsmatcher.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett uddlöst Rumänien

Markku Kanerva har kommit längre med sitt lagbygge och även om man inte räckte till i VM-kvalet så har han tagit upp Finland på en högre nivå.

Finland kommer nu från två hemmamatcher. Man inledde Nations League mot Bosnien-Hercegovina och såg där ut att gå mot tre poäng. På tilläggstid kunde dock gästerna kvittera till 1-1.

I tisdagens möte mot Montenegro lämnade inte något utrymme till poängtapp. Finnarna tog en 2-0-ledning i den första halvleken efter två mål av Pohjanpalo och den ledningen höll man sedan matchen ut.

Finland har därmed skaffat sig ett bra utgångsläge inför fortsättningen. Att vinna på bortaplan är dock en större utmaning och det är Rumänien som gäller som knappa favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger omkring 2.30 gånger insatsen.

Rumänien har inte fått någon bra start på Nations League och lär vara motiverade att visa sina hemmapublik att man kan bättre. Det har dock sett uddlöst ut så här långt och Finland är välorganiserade och trivs med att försvara sig lågt.

Mycket talar för att det här kommer att bli en jämn, tät och målsnål tillställning. Underspelen ger dock ingen vidare utdelning. Mitt spel blir därför att båda lagen inte kommer göra mål till 1.75 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM – Nej
Odds: 1.75
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, lördag 11 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: