stream aston villa liverpool

Speltips Sao Paulo – Palmeiras 21/6: Toppmöte

Tabellfemman Sao Paulo FC gästas av serieledande SE Palmeiras i brasilianska Serie A. Matchen spelas natten till tisdag den 21 juni 2022 med avspark kl 01:00 svensk tid.

Sao Paulo FC har fortsatt bra häng på toppen av brasilianska Serie A, men man har tappar en del poäng på sistone. Det har bara blivit en seger på de fem senaste matcherna och totalt har man tagit 18 på 12 matcher. Det ger att man nu ligger på en femte plats i den jämna tabellen inför den 13:e omgången.

Efter tre raka kryss kunde Sao Paulo vinna med 1-0 hemma mot America Mineiro förra helgen. I onsdags tappade man dock återigen poäng då man föll med 1-0 borta mot Botafogo. Det var Sao Paulos blott andra förlust i ligan den här säsongen och om vi räknar in alla matcher hade man en svit på 15 raka matcher utan förlust som nu alltså är bruten.

Härnäst väntar så tufft motstånd då man gästas av de formstarka serieledarna Palmeiras.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tät tillställning

SE Palmeiras förlorade i den första omgången av Serie A, men har därefter gått obesegrade i 18 raka matcher. I ligan har man tre raka segrar bakom sig och ser vi till de tio senaste matcherna så har man tagit nio segrar och ett kryss.

Palmeiras form är med andra mycket god och man kommer senast från en 4-2-seger hemma mot Atletico Goianiense i onsdags. Dessförinnan hade man besegrat Coritiba med 2-0 borta och Botafogo med 4-0 hemma. Det ger att man står på 25 poäng efter 12 matcher och toppar därmed tabellen.

Sao Paulo och Palmeiras möttes senast i slutspelet av Paulista A1 i början av april. Då var de sistnämnda som vann med klara 4-0 på hemmaplan. Senast de möttes i Sao Paulo var det emellertid hemmalaget som segrar med 3-1 och historiskt sett är det här två jämnstarka klubbar.

Här och nu måste dock Palmeiras ses som det starkare laget. De gäller också som knappa favoriter inför den här matchen. Ett spel på bortalaget ger då omkring 2.33 gånger insatsen.

Abel Ferreiras Palmeiras har bara släppt in sju mål på tolv matcher så här långt och man har hållit nollan i fyra av de fem senaste matcherna. Vad gäller Sao Paulo så har det gjorts under 2.5 mål i sex av deras sju senaste matcher.

Palmeiras bör ses som favoriter, men framförallt är det mycket som talar för att det här kommer att bli en jämn och tät tillställning. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.68 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.68
Bolag: Expekt
Spelstopp: 01:00, tisdag 21 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: