kampanj vm 2018

Speltips Sarpsborg – Strömsgodset 18/6: Öppen matchbild

Det är två lag med häng på toppen av Eliteserien som möts när Sarpsborg 08 tar emot Strömsgodset IF. Matchen spelas lördagen den 18 juni 2022 med avspark kl 16:00.

Stefan Billborns Sarpsborg 08 har fått en okej start på säsongen i Eliteserien, men man har förlorat sina två senaste hemmamatcher. När serien nu drar igång efter landslagsuppehållet står Sarpsborg på 13 poäng efter nio spelade matcher. Det ger en sjunde plats i den jämna och lätt haltande tabellen.

Sarpsborg 08 avslutade våren med att besegra Jerv med klara 5-0 på bortaplan. Guillermo Molins gjorde då sitt fjärde ligamål för säsongen och förutom honom finns även Anton Salétros och Serge Martinsson-Ngouali i det här nyblivna svensklaget.

På hemmaplan har man dock inte levererat. Man förlorade sina två senaste hemmamatcher mot Ålesund och Molde och har totalt bara tagit en hemmaseger den här säsongen.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Offensivt inriktade lag

Strömsgodset avslutade våren starkt och ska vara klart nöjda med sin säsong så här långt. De har tagit 17 poäng på tio matcher och ligger just nu på en fjärde plats i Eliteserien.

Formen var väldigt god innan uppehållet. Av de sju senaste matcherna har Drammen-laget vunnit fem och kryssat två om vi även räknar in en cupmatch. I den senaste matchen besegrade man Viking hemma med 3-2 och dessförinnan spelade man 2-2 borta mot Bodö/Glimt efter att ha tagit ikapp ett 2-0-underläge i slutskedet.

När Sarpsborg 08 och Strömsgodset senast möttes, i höstas, vann de sistnämnda med hela 5-0 på hemmaplan. Sarpsborg vann emellertid på hemmaplan med 1-0.

Sarpsborg 08 gäller nu som favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 1.84.

Stefan Billborns manskap har dock haft svårt att leverera på hemmaplan så här långt. De lär vara rejält motiverade att ändra på den saken och vi vet ju att Billborn vill spela en framåtlutad och offensivt inriktad fotboll.

Strömsgodset såg vassa ut fram till uppehållet och gjorde många mål i de avslutande matcherna. På de fem senaste gjorde man 15 mål och det blev över 2.5 mål totalt i samtliga dessa matcher.

Jag tror på en öppen matchbild här och håller det för troligt att det kommer göras minst ett par mål. Mitt spel blir att görs över 2.5 mål totalt till 1.68 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.68
Bolag: Betsson
Spelstopp: 16:00, lördag 18 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: