Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips Seattle Sounders – Sporting KC 25/6: MLS

Seattle Sounders FC gästas av Sporting Kansas City i MLS Western Conference. Matchen spelas lördagen den 25 juni 2022 med avspark kl 21:00 svensk tid.

Seattle Sounders FC har goda möjligheter att avancera i MLS Western Conference. De ligger för närvarande på en sjunde plats i tabellen, men har en eller ett par matcher färre spelade än lagen ovanför. Därtill är man mitt i en rad av fem raka hemmamatcher.

Seattle Sounders gör nu sin fjärde hemmamatch i rad och man har gjort det bra i de tre tidigare. I lördagens möte mot serieledarna Los Angeles FC blev det visserligen bara en poäng. Detta efter att gästerna kvitterat Seattles 1-0-ledning med dryga tio minuter kvar av matchen.

Dessförinnan hade Seattle Sounders vunnit sina två föregående hemmamatcher mot Charlotte och Vancouver Whitecaps. Det gör att man står på 20 poäng efter 14 spelade matcher i Major League Soccer.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Seattle Sounders

Sporting Kansas City har, till skillnad från Seattle Sounders, spelat fler matcher än de flesta. Efter 17 spelade matcher har man tagit 16 poäng vilket ger en 12:e plats i MLS Western Conference som består av 14 lag.

Sporting KC har blandat och gett en hel del så här långt. I MLS kommer man från en 2-1-seger borta mot Nashville. Dessförinnan hade man förlorat två raka hemmamatcher mot New England och Vancouver Whitecaps. Sedan mötet mot Nashville spelade man även i cupen i onsdags då man körde över League One-laget Union Omaha med 6-0.

Senast Seattle Sounders och Sporting KC möttes var i Seattle i höstas. Det var då gästerna från Kansas som vann med 2-1. Med samma siffror vann Sounders när lagen möttes i Kansas under samma period.

Sporting Kansas City har vunnit fyra av de fem senaste mötena lagen emellan, men här och nu är Seattle Sounders det bättre laget. Sporting KC har varit svajiga så här långt. De har släppt in 29 mål på 17 matcher och kommer nu till den här bortamatchen med ett tätt spelschema bakom sig.

Seattle Sounders är på uppgång och bör ha goda chanser till tre poäng här. Mitt spel blir därför en rak etta, att Seattle Sounders vinner till 1.75 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Seattle Sounders vinner
Odds: 1.75
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, lördag 25 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: