19 juli 2019 Senegal Algeriet Speltips

Speltips Senegal – Egypten 29/3: Fördel hemmalaget

Egypten har 1-0 att gå på inför den direkt avgörande returen mot Senegal i playoff till VM 2022. Matchen spelas tisdagen den 29 mars 2022 med avspark kl 19:00.Ingress

Senegal och Egypten visade i början av det här året att de är Afrikas två bästa lag. Åtminstone var det dessa två nationer som gjorde upp i finalen av de afrikanska mästerskapen där Senegal till slut segrade efter straffar.

Nu är det emellertid som så att endast ett av de här lagen kan ta sig till VM 2022 i Qatar. Efter den första matchen i detta playoff som består av ett dubbelmöte vann Egypten på hemmaplan med 1-0.

Egyptierna tog då en tidig ledning redan i den fjärde minuten och efter den drömstarten blev man ganska snart väldigt fokuserade på att spela på resultatet. Senegal tog spelmässigt över och dominerade matchbilden men trots ett flertal stora chanser lyckades man inte få in någon kvittering.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Senegal är det bättre laget

Det var ett defensivt inriktat Egypten vi fick se i den första matchen av detta playoff. Förbundskapten Carlos Queiroz fick också utstå kritik för detta och svarade då, bland annat, att han är en av de tio bästa tränarna i världen.

Hur det än är med den saken så har Egypten ett relativt bra utgångsläge om vi ser till resultatet. Samtidigt är det svårt att se att man ska kunna stå emot om man blir lika tillbakatryckta i ytterligare 90 minuter.

Egypten står inte för någon sprudlande offensiv fotboll men resultaten går inte att kritisera. I de afrikanska mästerskapen tog man sig till final efter att alla deras matcher från åttondelsfinalen och framåt avgjorts på straffar. Tre av dessa fyra slutspelsmatcher slutade 0-0.

På så vis var Senegal kanske rättvisa vinnare i finalen. De är också Afrikas, på pappret, bästa lag där Sadio Mané har flera spelare runt sig som håller nästan samma nivå än vad Mo Salah har i Egypten.

Egypten är dock väldigt starka i sin defensiv, det måste man ge dem även om det inte alltid är så underhållande att titta på. Senegal kommer behöva ett stort mått av tålamod och metodiskt tänkande för att lösa den här uppgiften, men jag tycker att mycket talar för att man kommer göra det.

Åtminstone tror jag att Senegal kommer att ta det här till förlängning. Mitt spel blir därför en rak ett, att Senegal vinner matchen till 1.90 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Senegal vinner
Odds: 1.90
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, tisdag 29 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: