9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Sheffield United – Middlesbrough 8/3: Sexpoängsmatch

Viktiga poäng står på spel när Sheffield United tar emot Middlesbrough i Championship. Matchen spelas tisdagen den 8 mars 2022 med avspark kl 20:45 på Bramall Lane.

Förutsättningarna är jämna inför det här mötet mellan Sheffield United och Middlesbrough i Championship. Båda lagen har spelat 34 matcher och de sistnämnda innehar just nu den viktiga sjätte platsen i tabellen. Sheffield är emellertid endast en poäng efter.

Sheffield United inledde den här säsongen knackigt, men har höjt sig ganska ordentligt sedan Paul Heckingbottom tog över rodret i november. Man har successivt rört sig uppåt i tabellen och har bara förlorat en av sina elva senaste matcher.

Ser vi enbart till de två senaste matcherna är trenden dock inte lika övertygade. I den näst senaste omgången föll man med 1-0 borta mot Millwall och i fredags spelade man 1-1 hemma mot Nottingham Forest efter att bortalaget kvitterat på tilläggstid.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tät tillställning

Middlesbrough säsong påminner en hel del om Sheffield Uniteds då de följt varandra i tabellen. Även Middlesbrough skiftade tränare i november efter en sämre inledning och har sedan Chris Wilder tog över klättrat mot toppskiktet av Championship.

Middlesbrough har inte bara gjort det bra i ligaspelet utan även i FA-cupen. Förra veckan skickade man Tottenham ut ur turneringen och dessförinnan var det Manchester United som råkade ut för samma nederlag mot Wilders gäng.

I ligaspelet kommer Middlesbrough från en 2-1-seger mot Luton i lördags. Man har dock förlorat båda sina två senaste bortamatcher mot Barnsley och Bristol City.

Sheffield United och Middlesbrough möttes senast i slutet av september i Middlesbrough. Det mötet vann hemmalaget med 2-0. Båda lagen har dock bytt manager sedan den här matchen spelades.

Sheffield gäller nu som favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. Ett spel på hemmalaget ger omkring 2.05 gånger insatsen.

Sedan Heckingbottom tog över Sheffield United är det framförallt defensiven som har förbättrats. De släpper numera in väldigt få mål och totalt har det gjorts under 2.5 mål i 8 av deras 10 senaste matcher.

Jag räknar med att det här kommer att bli en jämn och tät tillställning som sannolikt inte blir något målkalas. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål till 1.80 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.80
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, tisdag 8 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: